UŠUŠKAJTE SVOJE NAJDRAŽE

U SKANDINAVSKE VOKSI PROIZVODE VRHUNSKE KVALITETE

Voksi® avantura započela je prije više od 30 godina, kada je razvijena prva vreća za kolica. Od tada, ovaj obiteljski, norveški brand kontinuirano razvija i lansira nove proizvode s naglaskom na visoku kvalitetu, funkcionalnost i pažljivo odabrane materijale. Dobro je znati i da je Voksi dio tvrtke HTS Hans Torgersen og sønn AS, koja je među ostalim poznata po vrhunskim brandovima kao što su Besafe dječje autosjedalice.

VRHUNSKI I PRIRODNI MATERIJALI

Voksi koristi prirodne materijale kao osnovu za sve svoje proizvode. Uz stalno traženje novih ideja, tehnologija i materijala, Voksi trenutno nudi široki spektar proizvoda koji uključuju različite modele zimskih vreća, gnijezda za bebe i dodataka poput dekica za autosjedalice i kolica, vreća za spavanje ili ponča

Prirodni materijali poput vune, paperja, perja i pamuka i dalje čine jezgru Voksi branda kako bi pružili najbolje za vaše dijete.

ŠIROKI SPEKTAR

PROIZVODA

Klasična Voksi kolekcija nadopunjena je razigranim portfeljem Design by Voksi, dok su Voksi by Ida Ising proizvodi elegantni i otmjeni. Dakle, Voksi pruža za svakoga ponešto!

Zimske vreće dolaze u 4 modela koja odgovaraju različitim potrebama roditelja i djece, a to se posebno odnosi na podneblje gdje žive. Gnijezda za bebe dolaze u basic i premium varijanti i sarvršeno se uklapaju u svaki dom. Dekica za autosjedalicu i pončo praktični su za korištenje uz autosjedalicu pri čemu sigurnost djeteta ni u kojem trenutku nije umanjena.

DIZAJN U SLUŽBI DJETETA I RODITELJA

Dizajn je važan dio Voksi svemira jer proizvodi su osmišljeni tako da budu praktični i jednostavni za uporabu s odličnim izgledom.

Kroz 30 godina iskustva mnogi su proizvodi nastali iz ideje uz pomoć igle i konca. Ponosni smo na mnoga elegantna, praktična i detaljno osmišljena rješenja koja pomažu roditeljima i djeci u svakodnevnim aktivnostima – u šetnjama, na putu do škole ili dok se nalaze u toplini svog doma.

Mišljenja naših korisnika

Voksi zimske vreće

Kupnja zimske vreće je investicija. Dokle god vaše dijete koristi kolica (ili sanjke!) Voksi zimska vreća će vam biti vjerni suputnik na putovanjima ili u šetnjama. Zahvaljujući produžecima, vreću je lagano produljiti i koristiti do pete-šeste godine djetetove starosti ovisno o modelu koji izaberete.

Usporedite Voksi zimske vreće ovdje!

Voksi gnijezda za bebe

Sigurno, udobno i mirno mjesto za vaše dijete. Oblikovano kao jaje, ovo gnijezdo za bebe imitira osjećaj kao u majčinoj utrobi i daje osjećaj zaštite i topline. Bilo da ste kod kuće ili putujete, Voksi gnijezdo za bebe daje vašoj bebi vlastito udobno mjesto za promatranje svijeta i/ili igru. Ovo gnijezdo koristi jedinstvenu kombinaciju materijala i dizajniran je da raste s vašim djetetom.

Dekica za autosjedalice i kolica

Voksi dekica idealna je za hladnije dane kada svoju bebu vozite u kolicima ili je stavljate u hladni automobil u autosjedalicu. Umjesto jaknice, Voksi dekica će biti odlična zamjena koja pruža mekani i sigurni zagrljaj vašim mališanima.

Ovaj dodatak je testiran uz BeSafe autosjedalice i ima rupice koje omogućavaju provlačenje sigurnosnih pojaseva.

Tekstil za djecu

Voksi pončo je alternativa jaknama u autosjedalicama. Topao i udoban, idealan je za svakodnevne avanture, a predstavlja dobru alternativu jaknicama ili zimskim kaputima srednje debljine.

Vreća za spavanje omogućava da vaša beba bude utopljena i sigurna, bez obzira koliko se okreće za vrijeme spavanja, a to znači i više sna za vas!

MENU