O nama

U svom roditeljskom putovanju možete se susresti s proizvodima koji su korisni, značajni i koji doprinose boljitku Vaše obitelji, a i s onima koji izgledaju zgodno, a ne služe svojoj svrsi.

Kao roditelji četvero djece suočili smo se s brojnim situacijama, od vožnje, nošenja, uspavljivanja, hranjenja, putovanja s djecom… i na svojoj smo koži iskušali rješenja koja se nude.

Zato ova web stranica i Mikroedra d.o.o. koja stoji iza te stranice distribuira proizvode u koje se roditelji uvijek mogu pouzdati, koji će im koristiti i podržati ih u njihovom roditeljstvu i aktivnom životu.

To su proizvodi koje smo izabrali na temelju vrijednosti koje zagovaraju ljudi koji osmišljavaju, dizajniraju i proizvode te proizvode.

Na prvom mjestu nam je sigurnost, zatim povezanost s djetetom i posvećenost izgradnji dugoročnog odnosa povjerenja. Ne manje važna nam je briga za naš okoliš tj. planet koji ostavljamo svojoj djeci.
Ove vrijednosti utkane su u same osobine proizvoda koje odabiremo. Najviši stupanj sigurnosti za djecu, bitan je bilo da se radi o vožnji u automobilu ili kolicima, prijenosu djeteta u nosiljci ili opremi koju će roditelji koristiti u kući. Zatim je tu savršena funkcionalnost proizvoda koja osigurava da u proizvodima koje zastupamo jednako uživaju i djeca i roditelji. Dizajn je važan jer služi svrsi – ostvarenju naše misije. Ona je da roditeljima ponudimo proizvode koji će im olakšati život i omogućiti da nastave sa svojim, najčešće vrlo aktivnim životnim stilom i nakon dolaska prvog i svakog idućeg djeteta u njihovu obitelj.


Nakon odabira pravih proizvoda slijedi drugi dio naše misije, a to je edukacija. Educiramo prodajne predstavnike u našim partnerskim trgovinama, naše partnere i kupce jer educirani odabir i pravilno korištenje proizvoda dovodi do ostvarenja njegovog punog potencijala.

Konačno, trudimo se kroz podršku našim prodajnim partnerima, kupcima i korisnicima osigurati točnu, brzu i efikasnu uslugu kako bi na vrijeme dobili sve informacije i što lakše nabavili željene proizvode.