Voksi zimska vreća, Adventure, zelena

199,90 

Voksi® Adventure je iznimno lagana zimska vreća otporna na vjetar koja je namijenjena za hladne jeseni i zime.

Može se koristiti od rođenja do 3 godine i odgovara obiteljima koje vole putovati i zajedno provoditi vrijeme u prirodi.

SKU: 11028937-DrSeaGreen-SeashellSa Kategorije: , ,

Opis

Materijal zimske vreće može se usporediti s laganom zimskom jaknicom koja se lako može omotati oko djetetovog tijela. Punjenje je izrađeno od visokokvalitetnog paperja 90/10, a jedinstven dizajn sprječava ulazak hladnoće u vreću. Zrak između vlakana paperja pruža maksimalnu izolaciju, stoga zimsku vreću treba protresti prije upotrebe i pohraniti je na prozračnom mjestu bez kompresije. Dolazi s kompresijskom vrećom tako da se može smanjiti, što je idealno za putovanja. Vanjska tkanina otporna je na vjetar, ima vodeni stupac od minimalno 3000 i presvučena je BIONIC-FINISH®ECO što znači da je vodoodbojna. Kada pada jaka kiša, preporučujemo korištenje kišnih pokrivača s vanjske strane. Svi materijali u Voksi Adventureu imaju certifikat OEKO-TEX®standard 100, klasa 1, što je oznaka kvalitete koja pokazuje da niti jedan materijal u proizvodu ne sadrži štetne kemikalije.

Voksi Adventure dizajnirana je s inovativnim otvorima za ruke koji se mogu otvarati i zatvarati patentnim zatvaračem, što omogućuje djetetu da aktivno sudjeluje u onome što se događa oko njega, a da pritom ostane toplo unutar zimske vreće. Jedinstveni dizajn stražnjeg otvora znači da Adventure odgovara različitim sigurnosnim pojasevima stoga je savršen za dječja kolica i zimske aktivnosti. Kada je dijete malo i ne popuni vreću za kolica po dužini, možete zategnuti trakicu na dnu tako da se paperje približi stopalima. Kad dijete poraste, trakica se ponovno otvori i tako zimska vreća prati rast djeteta. Navlaka za noge ima dvosmjerni patentni zatvarač, tako da možete jednostavno provjeriti jesu li djetetove noge tople ili osigurati prozračivanje. Trakica oko glave može se prilagoditi različitim vremenskim uvjetima i djetetovim željama. Ne zaboravite na dovoljan dotok zraka oko djetetove glave i neka djeca uvijek spavaju pod nadzorom.

BIONIC-FINISH®ECO
Osim što oponaša prirodne vodoodbojne strukture, BIONIC-FINISH®ECO također omogućuje vodoodbojnost bez sadržavanja fluorougljika – baš kao što to priroda čini. Ovo ekološki prihvatljivo rješenje ne ispušta fluor-organske spojeve u atmosferu i time također omogućuje bolju budućnost za našu djecu.

RDS, Responsible Down Standard
Sva punjenja od paperja i perja koja se koriste u ovom proizvodu imaju certifikat Responsible Down Standard. Ova potvrda osigurava humano postupanje sa životinjama kroz cijeli opskrbni lanac i stoga se ne događa čupanje na živo.

RWS, Responsible Wool Standard
Sva vuna u ovom proizvodu certificirana je prema Responsible Wool Standard kako bi se osigurala dobrobit ovaca i odgovorna obrada zemlje na kojoj se pasu. Također osigurava da je sva vuna bez mulanja.

Standard 100 prema Oeko-Tex® klasi 1
Uz standard 100 prema Oeko-Tex® klasa 1, možete biti sigurni da je svaka komponenta proizvoda sljediva i sigurna. Svaki konac, gumb i tkanina testirani su na štetne tvari, stoga je proizvod neškodljiv za ljudsko zdravlje.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Voksi zimska vreća, Adventure, zelena”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ispuna od paperja s izolacijom srednje učinkovitosti
Iznimno lagana i lako se sprema
Otvor za ruke

Detalji o proizvodu

Kompatibilnost pojasaOdgovara pojasu s 5 točaka
Glavni otvorPrednji zatvarač
Maksimalna vanjska dužina105 cm
Maksimalna vanjska širina50 cm
Kompatibilnost proizvodasva kolica
Sezonajesen/zima
Temperaturahladno-srednja izolacija
Raspon godina0-3 godine

Vanjski materijal: 100% najlon
Unutrašnji materijal: 100% najlon
Punjenje: 90% paperje, 10% perje

・Gornji dio: Perite na 40°C osjetljivom programu, koristite deterdžent bez enzima, ne izbjeljivajte, sušite u sušilici na srednjoj temperaturi s kuglicama za sušenje dok se potpuno ne osuši.

・Stražnji dio: Prati na programu za vunu na 40°C, koristiti deterdžent za vunu, ne izbjeljivati, sušiti u sušilici na srednjoj temperaturi s kuglicama za sušenje dok se potpuno ne osuši.