iCandy Peach 7 kolica za blizance 2u1, Biscotti

1.899,00 

Napomena: Rok isporuke 45 dana.
U 2u1 set za blizance uključeno:
kolica (podvozje) s integriranim podestom za starije dijete (Ride on board)
materijal za košaru za novorođenče x2
materijal za sjedeći dio x2
okvir za košaru za novorođenče/sjedeći dio x2
SPF50+ krović x2
adapteri za glavnu autosjedalicu
adapteri za donju autosjedalicu
adapteri za povisivanje
adapteri za promjenu konfiguracije
kišna navlaka x2
Od rođenja do 25 kg.
SKU: IC2727 Kategorije: ,

Opis

Vrhunska dječja kolica za one koji prvi puta postaju roditelji!
Svjetski poznat britanski luksuz iCandy kolica u svojoj sedmoj generaciji Peach modela.
Sofisticiani dizajn, pomno birani materijali i tkanine te funkcionalnost bez premca satkano u jednim dječjim kolicima – iCandy Peach 7.

Kompletan putni sustav
Savršen putni sustav koji će zadovoljiti sve potrebe roditelja – prikladna za djecu od rođenja do 25 kg (15 kg na adapterima za povisivanje te na adapterima za autosjedalicu. Dolazi kao 2u1 paket – s dvije košare za novorođenče te 2 sjedeća dijela. Dodatno, s uključenim adapterima za autosjedalicu u paketu, kompatibilna dječja autosjedalica može se pričvrstiti na podvozje kolica u samo par sekundi čime nastaje 3u1 kompletni putni sustav koji omogućava lakoću putovanja, na cesti i u automobilu.
Uživajte u svakom trenutku vozeći istovremeno svoje blizance u 2 košare za novorođenče, u 2 autosjedalice ili pak u dva sjedeća dijela. I pritom ne brinite – iCandy kolica ponosno prolaze kroz skoro sva vrata jer postavljanjem druge košare/autosjedalice/sjedećeg dijela, širina kolica i dalje ostaje jednaka!

Jednostavnost nadogradnje “Single to Double”
iCandy Peach 7 lako se može pretvoriti u kolica za blizance ili za dvoje djece različite dobi pomoću inovativnih iCandy adaptera – savršeno jednostavno za rastuću obitelj. Uz jednostavnost i lakoću prilagodbe, dizajn iCandy kolica i u opciji za dvoje djece ili za blizance i dalje ostaje bez kompromisa.

Podesivi naslon za glavu
Podesivi naslon za glavu i naramenice pojasa jednostavna su i iznimno olakšavajuća značajka, a istovremeno zadržavaju najvažniju potporu za Vaše dijete. Novi lako podesivi “Pop-Up” pojas prati visinu Vašeg djeteta, a pomiče se brzo i lako samo jednom rukom – zbogom provlačenju pojaseva i kompliciranom namještanju naramenica, sada s pokretnom potporom za glavu koja osigurava vrhunsku udobnost.

Moderne tkanine i bezvremenski stil
Elegantna estetika iCandy Peach 7 modela kolica pruža bezvremenski stil, uzorkom.

Ride-on Board
Integrirani Ride-On Board nudi besprijekorno rješenje za obitelj s novom bebom i malim djetetom koje hoda, ali još uvijek treba pomoć. Protuklizna platforma nosivosti do 20 kg savršeno je praktično rješenje za male umorne nožice, bez potrebe za dodatnim glomaznim dodatcima. Pravi spasioc na putu do vrtića ili dućana!

Potpuno prilagodljiv
Naslon sjedala koji se jednom rukom lak može promijeniti u četiri položaja te podesivi naslon za noge omogućuju vrhunsku udobnost djetetovom iskustvu vožnje.

Pip-Zip torba
Sedma generacija iCandy Peach kolica donosi nam još jedan iznimno praktični detalj: torba na stražnjoj strani sjedećeg dijela potpuno se može odvojiti. Uz dva praktična otvora s patentnim zatvaračem, ručkom za nošenje u ruci te remenom za nošenje na leđima, genijalna ‘Pip-Zip’ torba savršeno je mjesto za spremanje svakodnevnih bitnih sitnica dok ste u pokretu (mobitel, ključevi, novčanik…). Izvrsna sigurnosna značajka za situacije kada se dječja kolica moraju parkirati, ‘Pip-Zip’ torba jednostavno se može zatvoriti i uzeti sa sobom, što znači da svoje dragocjene stvari uvijek možete držati pri ruci (ili na leđima kao mini ruksak kako bi ruke bile slobodne).

Sigurno spavanje – bez potrebe za putnim krevetićem!
Prostrana košara za novorođenče obložena je mekanim luksuznim materijalom te je pogodna za cjelonoćno spavanje – zaboravite na nošenje putnog krevetića na izlete, more ili kod bake. Košara za novorođenče savršeno je rješenje!

Blizina i zajedništvo, udobnost i praktičnost
iCandy Peach 7 model kolica nudi mogućnost pozicioniranja košare za novorođenče i sjedećeg dijela u oba smjera – okrenutim prema roditelju ili okrenutim prema svijetu, kao i opciju postavljanja adaptera za povisivanje za još bolju interakciju s Vašim djetetom. Postavljanjem adaptera za povisivanje u smjeru prema roditelju u kombinaciji s košarom za novorođenče, Vaša beba bit će Vam još bliže u Vašim šetnjama. Postavljanjem adaptera za povisivanje u smjeru od roditelja, stvara se dodatan prostor između roditelja i košare/sjedećeg dijela – idealan za starije dijete za vožnju na Ride-On Board sustavu.U kombinaciji sa sjedećim dijelom okrenutim od roditelja te adapterima također postavljenima od roditelja prema van, djetetu je omogućen pristup blagavaonskom stolu – uživajte u obiteljskim trenutcima u restoranu, kod bake ili kod kuće bez dodatnih glomaznih hranilica – samo primaknite kolica do stola.

Jednostavno i ultra korisno
Produljivi vodootporni krović s velikim mrežastim otvorom za ventilaciju i SPF 50+ zaštitom od sunca.
Ultra glatka vožnja uz neprobušive kotače od PU pjene s dodatnim središnjim izbočenjem radi smanjenog trošenja materijala.
Jednostavno sklapanje jednom rukom, s automatskim zaključavanjem kolica.
Kad se sklope, kolica su kompaktna i samostojeća, a dolaze uz remen za jednostavnije nošenje.
Prostrana donja košara zapremnine 44L koja podržava težinu do 10 kg, uz integrirani otvor za istjecanje tekućine.
Produljiva ručka za upravljanje kolicima visine 95 – 105 cm – idealno za sve roditelje, a pogotove visoke!
Jamstvo: 5 godina.

Provjerite kompatibilnost autosjedalica ovdje: https://www.icandyworld.com.hr/kompatibilnost-s-autosjedalicama/.

DOSTUPNE BOJE:

  • Black Edition– dolazi u kombinaciji s crnim podvozjem kolica
  • Dark Grey Phantom– dolazi u kombinaciji s Phantom podvozjem
  • Truffle– dolazi u kombinaciji s Phantom podvozjem
  • Light Grey– dolazi u kombinaciji s Phantom podvozjem
  • Olive Green– dolazi u kombinaciji s Phantom podvozjem
  • Biscotti – dolazi u kombinaciji s Blonde podvozjem
  • Cobalt– dolazi u kombinaciji s Phantom podvozjem
  • Blush– dolazi u kombinaciji s Phantom podvozjem
  • Cookie– dolazi u kombinaciji s crnim podvozjem

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “iCandy Peach 7 kolica za blizance 2u1, Biscotti”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Tehničke specifikacije

Periodod rođenja do 25 kg
2u1 set za blizance uključujekolica (podvozje) s integriranim podestom za starije dijete (Ride on board), materijal za košaru za novorođenče x2, materijal za sjedeći dio x2, okvir za košaru za novorođenče/sjedeći dio x2, SPF50+ krović x2, adapteri za glavnu autosjedalicu, adapteri za donju, adapteri za povisivanje, adapteri za promjenu konfiguracije, kišna navlaka x2
Dostupni dodaci*iCandy Duopod (zimska vreća + obloga sjedišta, dostupna u bojama kolica) iCandy torba za pelene (dostupna u bojama kolica) iCandy Peach stezaljka za suncobran/držač za bočicu univerzalni suncobran (odgovara svim iCandy modelima kolica) univerzalni držač za bočicu ili čašu (odgovara svim iCandy modelima kolica) univerzalna mreža protiv insekata koja je ujedno i SPF 50+ sjenilo za zaštitu od sunca (odgovara svim modelima iCandy kolica) *Dodaci se kupuju odvojeno od osnovnog paketa, dostupnost u bojama kolica.