Lässig CAS Organizator za dokumente Triangle tamno siva

19.95  150.31 kn

LÄSSIG Organizator čuva sve važne dokumente zajedno, tijekom i nakon trudnoće. Zahvaljujući tankom obliku, organizator stane u svaki džep i neophodan je dodatak prilikom posjete liječniku ili na bilo kojem putovanju.

SKU: 1106001207 Kategorije: , ,

Opis

LÄSSIG Organizator iz kolekcije Casual ima mjesta za sve važne dokumente tijekom i nakon trudnoće. Trudnička knjižica, ultrazvučne slike, zdravstvena iskaznica, zapisnik o pregledu ili potvrda o cijepljenju, ovaj organizator za dokumente nudi dovoljno pretinaca da sve bude pregledno složeno. Organizator je također idealno dizajniran kao putni dodatak za spremanje vaše putovnice i osobne iskaznice, ulaznica i vaučera kako bi vam bili na jednom mjestu i lako dostupni.

Zahvaljujući svom tankom obliku, LÄSSIG Organizator stane u svaku torbu i može se ponijeti bilo gdje. Kada se raširi do kraja, domišljatost ovog organizatora postaje odmah očita. Višestruki pretinci, praktične elastične trake, prozirni plastični džep i držač za olovke olakšavaju organiziranje svega. LÄSSIG Majčin Organizator unosi red u svakodnevicu zaposlenih mama koje su stalno u pokretu te je savršen dodatak prilikom posjeta liječniku ili na bilo kakvom putovanju.

Dodatne informacije

Brand

Boja

Torbe