Lässig Šalica Geo siva

7,95 

Organska proizvodnja, odgovarajuće kvalitete i uredan, geometrijski dizajn prepoznatljive su značajke GEO dječje šalice iz LÄSSIG-a . Ne sadrži BPA i melamin te se može prati u perilici posuđa do 65°C.

SKU: 1310078265 Kategorije: , ,

Opis

Ekološka GEO dječja šalica tvrtke LÄSSIG, proizvedena je od organske plastike. Njen geometrijski dizajn i mat puderaste boje čine ju idealnim dodatkom uz postojeće posuđe.

Dimenzije ove dječje šalice čine je savršenom za male ruke i za bebine prve samostalne pokušaje pijenja. Šalice, kao i ostali elementi serije GEO, mogu se slagati jedan u drugi i štede prostor prilikom putovanja ili za odlaganje na kuhinjskoj polici.

Materijali korišteni za GEO posuđe pretežno su organski. Za razliku od konvencionalne plastike, bioplastika koju je LÄSSIG razvio posebno za ovaj proizvod nije napravljena od oskudnih izvora nafte, već od slatkih trava kao što je šećerna trska koja čini najmanje 85 % ukupnog sastava. Stoga GEO posuđe nudi održivu alternativu jednokratnom ili plastičnom posuđu na bazi nafte, a istovremeno štedi vrijedne resurse.

Posuđe LÄSSIG GEO certificirano je kao najmanje 85 % organsko u skladu s međunarodnom normom DIN CERTCO ASTM D 6866:2020-02. Štoviše, ne sadrži BPA i melamin te se može prati u perilici posuđa do 65°C.

Napomena: ja sam jedinstveno prirodan proizvod! Zbog organske prirode materijala korištenih u proizvodnji ovog posuđa, može doći do malih razlika u boji. Međutim, njegova funkcija, kvaliteta i izvanredno dobar izgled nepromjenjivi su.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Lässig Šalica Geo siva”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

organska plastika

Može se prati u perilici posuđa do 65°C.