-30%

Lässig Kapa sa zaštitom za vrat, blue

19,95 
13,97 

Lässig šeširić za sunčanje sa zaštitom za vrat ima UV zaštitni faktor 80 za zaštitu osjetljivog vlasišta beba i male djece. Brzosušeća i prozračna tkanina od recikliranog poliestera osigurava bezbrižne ljetne dane.

Najniža cijena u 30 dana prikazati će se odabirom opcija
SKU: 1433006456 Kategorija:

Opis

Izrađena od recikliranog poliestera, jednobojni Lässig šeširić za sunčanje sa zaštitom za vrat osigurava bezbrižne ljetne dane. Njegov UV zaštitni faktor od 80 štiti osjetljivo vlasište beba i male djece ljeti. Savršeno se nadopunjuje s UV zaštitnim pelenama za kupanje iz Lässig Splash & Fun kolekcije.

Zaštita za vrat koju pruža ovaj šeširić, štiti glavu i oči vašeg djeteta, kao i područje vrata od sunčevih zraka. Može se vezati ispod brade da ga ne otpuhne vjetar.

Lagana, prozračna i brzo sušeća tkanina Lässig šešira, čini ga ugodnim za nošenje na plaži ili u vodi. A kada dođete kući, šešir se može prati na 30°C na nježnom ciklusu..

U proizvodnji šešira Lässig šešira, otpadna plastika je reciklirana tako što je ispredana u pređu, pretvarajući ekvivalent sedam PET boca u metar tkanine. Korištenjem recikliranih materijala i inovativnih procesa te isključivanjem komponenti životinjskog podrijetla, Lässig doprinosi kružnom gospodarstvu i očuvanju resursa našeg planeta.

Lässig šešir za sunčanje ima UV zaštitni faktor 80 i u skladu je s UV Standardom 801.