Lässig Pelena za kupanje s drukerima blue

22,95 

LÄSSIG Pelene za kupanje izrađene su od recikliranog poliestera i ekološka su alternativa jednokratnim pelenama. Praktične pritisne kopče osiguravaju savršeno pristajanje i jednostavno mijenjanje.

SKU: 1431029456 Kategorije: ,

Opis

Izrađena od recikliranog poliestera, Lässig Pelena za višekratnu upotrebu s drukerima, savršena je za odmor na moru ili posjet lokalnom bazenu. U kombinaciji s kremom za sunčanje i odgovarajućim šeširom za sunčanje iz kolekcije Lässig Splash & Fun, ova pelena osigurava bezbrižnu zabavu kupanja.

Ovo je ekološki prihvatljiva i estetska alternativa jednokratnim pelenama za plivanje. Zahvaljujući praktičnim drukerima sa strane, pelena se lako oblači i skida, a također dobro pristaje kako vaše dijete raste.

Idealan kroj, visokokvalitetni materijali i bešavna obrada oko međunožja osiguravaju ugodan osjećaj u vodi i na plaži. Spriječene su velike nesreće u vodi, a kada se vratite kući, pelena se može oprati na 30°C u nježnom ciklusu.

U proizvodnji Lässig Pelene za plivanje, otpadna plastika je reciklirana tako što je ispredana u pređu, pretvarajući ekvivalent 12 PET boca u metar tkane tkanine. Korištenjem recikliranih materijala i inovativnih procesa te isključivanjem komponenti životinjskog podrijetla, Lässig doprinosi kružnom gospodarstvu i očuvanju resursa našeg planeta.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Lässig Pelena za kupanje s drukerima blue”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)