-40%

Lässig Kapa sa zaštitom za vrat Block stripes milky/peach

21.95  165.38 kn
13.17  99.23 kn

Izuzetno duga zaštita za vrat na ovom Lässig šeširiću za sunčanje, ima UV zaštitni faktor 80 za zaštitu osjetljivog vlasišta beba i male djece. Brzosušeća tkanina od recikliranog poliestera i slatki motivi u kombinaciji, osiguravaju bezbrižne ljetne dane.

Najniža cijena u 30 dana prikazati će se odabirom opcija
SKU: 1433015157 Kategorija:

Opis

Izrađen od recikliranog poliestera, Lässig šešir za sunčanje s iznimno dugom zaštitom za vrat i izborom divnih motiva osigurava bezbrižne ljetne dane. Njegov UV zaštitni faktor od 80 štiti osjetljivo vlasište beba i male djece ljeti.

Izuzetno duga zaštita za vrat koju pruža ovaj šešir štiti glavu i oči vašeg djeteta, kao i područje vrata, od sunčevih zraka. Može se vezati ispod brade da ga ne otpuhne vjetar.

Lagana, prozračna i brzo sušeća tkanina Lässig šeširića, čini ga ugodnim za nošenje na plaži ili u vodi. A kada dođete kući, šešir se može prati na 30°C na nježnom ciklusu.

U proizvodnji Lässig šešira, otpadna plastika je reciklirana tako što je ispredana u pređu, pretvarajući ekvivalent sedam PET boca u metar tkanine. Korištenjem recikliranih materijala i inovativnih procesa te isključivanjem komponenti životinjskog podrijetla, Lässig doprinosi kružnom gospodarstvu i očuvanju resursa našeg planeta

Lässig šešir za sunčanje ima UV zaštitni faktor 80 i u skladu je s UV Standardom 801.

Dodatne informacije

Brand

Dob djeteta

3-6 mj., 7-18 mj., 19-36 mj.

Boja

,