Top 5 poklona s najnaj.eu

Objavljeno

1.Yumi Yay noćne lampice

Dok vi ispijate kuhano vino uz božićne lampice, neka Vaši mališani tonu u san uz naše vesele i šarene noćne svjetiljke.

Otti, Finn, Tika i Billy su četiri prijatelja koja žive među drvećem šume Yumi Yay. Oni su svi jedinstveni (baš kao i vaše dijete), ali su najbolji prijatelji. Svaki Yumi Yay prijatelj je dostupan kao vesela i šarena noćna svjetiljka.

Noćne lampice s pričom dolaze s 3 jačine svjetla i mogu svijetliti cijelu noć ili se automatski ugasiti nakon 20 do 40 minuta, ovisno o vašim željama i potrebama vaše bebe.

Tko će biti miljenik vašeg djeteta ovog Božića?

2. Snails lakovi za nokte

Snails Christmas Pouch možete pronaći ovdje!

Razveselite svoje najmlađe za ovaj Božić s potpuno sigurnim lakovima za nokte!

Snails je poznat po netoksičnim dječjim lakovima za nokte koji se proizvode i pakiraju u Europi.

Formula na bazi vode osigurava da se lakići ispiru s noktiju samo pomoću vode i malo sapuna, te da niti za odstranjivanje laka nije potrebno koristiti nikakve kemikalije.

Svi Snails lakovi osim na dječje noktiće paze i na okoliš. Lakovi Snails napravljeni su na bazi vode, svi dijelovi pakiranja mogu se reciklirati, a proizvodi nikad nisu testirani na životinjama. Stoga djevojčice mogu istodobno biti ekološki osviještene i uživati u blještavim nijansama.

3. MODU kocke

Boravak doma nikad nije bio zabavniji!

Ovaj Božić vašoj djeci osigurajte zabavu u toplini doma uz modularne kocke s kojima djeca grade, stvaraju, razvijaju motoričke vještine i to sve dok se igraju.

Dječja igra sada može postati još kreativnija i to na odgovoran način jer su meke kocke MODU izrađene od ekološkog materijala, bezopasnom EVA pjenom za kocke i sve je bez ftalata i BPA te je odobreno u EN71 kategoriji!

S mekim blokovima, odvojenim kotačima i spojnicama, nema pravila gdje će mašta vaše najmlađe odvesti, ali jedno je sigurno, zabave neće nedostajati.

4. Mooncup menstrualna čašica

Obzirom da svaka žena u prosjeku u životu upotrijebi i baci oko 11.000 tampona ili uložaka za jednokratnu primjenu, kupnjom Mooncup® menstrualne čašice ostvaruje se financijska ušteda od cca. 20.000 HRK. Uz to je i eco-friendly i odličan poklon!

5. Voksi dodaci

Skandinavski proizvodi vrhunske kvalitete!

Voksi i njegov široki spektar proizvoda nudi odlične ideje za božićne poklone. Prirodni materijali, praktični i jednostavno osmišljeni proizvodi te elegantna i detaljno osmišljena rješenja. Od zimskih vreća, dekica za autosjedalicu do gnijezda za spavanje.

Ušuškajte svoje najdraže uz Voksi, pod toplim svjetlima okićene jelke!