Što pokloniti za prvi rođendan

Objavljeno

Dijete najbolje prijateljice slavi prvi rođendan ili se pak u obitelji ubrzo približava veliko prvo slavlje? Uz uzbuđenje jer ste dio velikog događaja, muči vas što izabrati kao poklon za prvi rođendan, a da izmamite osmijeh na licu najslađeg slavljenika?
U nastavku teksta donosimo nekoliko ideja za  idealni poklon za prvi rođendan.

Lässig dječji ruksaci izmame osmijeh na lice onim najmlađima kao i onim najstarijima. Neodoljivog izgleda i oblika, ruksaci upoznavaju najmlađe sa raznovrsnim životinjama na najslađi mogući način. Prostrani, ali i praktični sa naramenicama podesivim po visini s remenom za prsa, velikim glavnim pretincom s držačem za bocu te naljepnicom s imenom kako bi se izbjegle zabune u vrtiću, postali su favorit i roditelja. Izrađeni od vodootpornog vanjskog materijala, osigurava da unutrašnjost ostane suha čak i za vrijeme kiše.

Najmekše cipelice koje će malene nožice učini još slađim su Baobaby pelice. Savršene su za period kada dijete uči samostalno hodati jer mu pružaju potrebnu podršku i slobodno kretanje. Postoji li bolji poklon od onog koji pomaže u razvoju djeteta?

Ispijanje iz bočice koja zalije sve oko sebe dobro je poznata situacija svakom roditelju. Zato za prvi rođendan predlažemo b.box bočicu sa slamkom koja ne prolijeva i koja će olakšat pijenje djetetu, ali i roditeljima. Oblik bočice olakšava pridržavanje malim ručicama, a poklopac se otvara laganim pritiskom tipke. Ono što je super za roditelje, sastoji se od malo dijelova za lakše rastavljanje, sastavljanje i čišćenje!

Nakon ovakvih ideja, vjerujemo da smo vas bacili u tešku odluku, no jedno je sigurno; za koji god poklon se odlučili, nećete pogriješiti. Oduševljenje će biti kako za roditelja, tako i za mališana, a uspomena će ostati za cijelo djetinjstvo.