Objavljeno

Prvi NajNaj sajam u Rijeci

Rijeka je jučer na par sati postala središtem svijeta dječje opreme. Teatro Lounge Bar ugostio je prvi Baby sajam u Rijeci u organizaciji NajNaj, poznatog hrvatskog distributera dječje opreme, Ines Kovač Ivanović, poznatije kao Strollerica i Mama Kvarnera.

           

 

Povod ovog baby sajma kao prvog takvog u Rijeci je inicijativa i želja svi organizatora da roditeljima (i budućim roditeljima) omogući uvid u svijet dječje opreme i noviteta koji oni donose. Tako su svi prisutni mogli vidjeti, testirati i savjetovati se o nošenju, odabiru kolica, autosjedalica i ostalih noviteta u dječjoj opremi.

Posebno je predstavljen najnoviji model Ergobaby nosiljke – Ergobaby Embrace Soft Air Mesh. Tako već dobro poznatu udobnu i mekanu Ergobaby Embrace nosiljku koja je često izbor prve nosiljke kod roditelja, od sada možete pronaći u mrežastoj varijanti, idealnoj za ljetne vrućine i šetnje.

Za one koji su htjeli isprobati kolica, iCandy je predstavio svoj najnoviji model Peach 7. Košara za cjelonoćno spavanje, veliki neprobojni kotači i glatka vožnja, integrirani ride-on-board samo su neki od detalja koji razlikuju ovaj luksuzni britanski brend od ostalih.

Posljednji novitet koji su posjetitelji ekskluzivno mogli vidjeti i isprobati je najnovija BeSafe autosjedalica – Stretch B. Nova autosjedalica omogućuje sigurnu vožnju u suprotnom smjeru od rođenja do čak 7. godine!

     

Teatro Lounge Bar pokazao se idealnom lokacijom za prvi Baby sajam by NajNaj, koji je okupio preko 50 mama i onih koje će to tek postati. Veliki otvoren prostor gdje su djeca mogla nesmetano trčati, igrati se s Modu kockama, odmarati u Aeromoov putnom krevetiću, crtati, a mame uživati u kavi i druženju, omogućio je svima izvrstan provod i zabavu.

 

Poseban dojam ovog eventa izazvala je i vjerna korisnica NajNaj proizvoda, svima poznata Ines, na društevnim mrežama poznatija kao – Strollerica. Svojim bogatim iskustvom u testiranju kolica i autosjedalica svi prisutni na sajmu su mogli iz prve ruke mogli dobiti savjet što je najbolje za njihovu obitelj s obzirom na njihov način života i potrebe.

       

Za sve koji su željeli i žele, NajNaj je do 30.09. omogućio popust od -15% na našem webshopu www.najnaj.eu uz KOD: NAJNAJRIJEKA i tako barem malo rasteretiti kućni budžet. Na našim stranicama na jednom mjestu možete pronaći široki izbor opreme za bebe i trudnice, a ako proizvode želite vidjeti u živo, to je moguće u poznatim rječkim trgovinama BabyCenter, Bubamara i Beba exclusive.

Ovaj prvi sajam u Rijeci bio je pun pogodak kako kažu naše drage mame, a mi kao dio organizacije možemo sa sigurnošću najaviti da je ovo samo početak divne suradnje i garancija budućih zajedničkih projekata.

     

Autorica: Ivana Bakarčić