Voksi zimska vreća, Explorer, Sands Peach Wings

149,90 

Voksi® Explorer je zimska vreća za kolica i autosjedalicu namijenjena za hladne jeseni i zime. Može se koristiti od rođenja do 3. godine.

GLAVNE ZNAČAJKE

  • Prirodno punjenje od pačjeg paperja i vune
  • Vodoodbojni gornji sloj
  • Može se koristiti i u autosjedalicama

 

SKU: 11024840-SandsPeach-wings Kategorije: , ,

Opis

Posebne karakteristike – najbolje od najboljih

Voksi® Explorer sastoji se od prirodnih i visoko kvalitetnih materijala kao što su vuna i paperje. Zimska vreća ima prozračnu vunu na leđima koja apsorbira vlagu i time osigurava optimalnu temperaturu. Punjena je paperjem koje pruža jedinstvenu izolaciju i grije dijete.

S vanjske strane vreća je presvučena BIONIC-FINISH®ECO premazom koji odbija vodu i štiti od snijega, vjetra i kiše.

Svi materijali u Voksi® Exploreru imaju certifikat OEKO-TEX®standard 100, klasa 1, što je oznaka kvalitete koja označava da niti jedan materijal u proizvodu ne sadrži štetne kemikalije.

Trakica oko područja glave omogućava prilagodbu vreće u različitim vremenskim uvjetima. Bočni otvori služe za preklapanje prednjeg dijela za optimalnu ventilaciju i dobru vidljivost kada dijete želi istraživati ​​svijet iz udobnosti kolica.

Patentni zatvarač omogućava brzo odvajanje te se stražnji dio može koristiti kao obloga sjedišta ili kao podloga za igru.

Jedinstveni dizajn otvora za naslon omogućuje da se ova vreća lako uklopi i koristi u autosjedalicama i dječjim kolicima s različitim pojasevima. Protuklizni materijal na stražnjoj strani osigurava da vreća ostaje na mjestu u kolicima. Kada se koristi u autosjedalici, Voksi® Explorer pruža izolaciju koja zamjenjuje debelu zimsku odjeću. Na taj način pojas je pozicioniran bliže djetetovom tijelu. Patentni zatvarač se brzo otvara, što omogućuje lak pristup djetetu u autosjedalici.

Voksi® Explorer zimska vreća testirana je u sudaru s BeSafe autosjedalicama te se zbog otvora na leđima prilagođava svim ostalim autosjedalicama

DETALJI O PROIZVODU

Kompatibilnost pojasa: Odgovara pojasu s 5 točaka

Glavni otvor: bočni patentni zatvarači

Maksimalna vanjska dužina: 105 cm

Maksimalna vanjska širina: 50 cm

Izvedba: prozračna; otporna na vjetar; voodnepropusna

Kompatibilnost proizvoda: Sva kolica; Autosjedalica i kolica

Sezona: Jesen/Zima

Temperatura: HLADNO – Srednja izolacija

Raspon godina: 0-3 godine

MATERIJALI

Vanjski materijal: 100% najlon

Unutrašnji materijal: 100% pamuk

Punjenje donjeg dijela: 100% vuna

Punjenje gornjeg dijela:70% paperje, 30% perje

Materijal punjenja: paperje/perje i vuna na leđima

BIONIC-FINISH®ECO

Osim što oponaša prirodne vodoodbojne strukture, BIONIC-FINISH®ECO također omogućuje vodoodbojnost bez sadržavanja fluorougljika – baš kao što to priroda čini. Ovo ekološki prihvatljivo rješenje ne ispušta fluor-organske spojeve u atmosferu i time također omogućuje bolju budućnost za našu djecu.


RDS, Responsible Down Standard

Sva punjenja od paperja i perja koja se koriste u ovom proizvodu imaju certifikat Responsible Down Standard. Ova potvrda osigurava humano postupanje sa životinjama kroz cijeli opskrbni lanac i stoga se ne događa čupanje na živo.

RWS, Responsible Wool Standard

Sva vuna u ovom proizvodu certificirana je prema Responsible Wool Standard kako bi se osigurala dobrobit ovaca i odgovorna obrada zemlje na kojoj se pasu. Također osigurava da je sva vuna bez mulanja.

Standard 100 prema Oeko-Tex® klasi 1

Uz standard 100 prema Oeko-Tex® klasa 1, možete biti sigurni da je svaka komponenta proizvoda sljediva i sigurna. Svaki konac, gumb i tkanina testirani su na štetne tvari, stoga je proizvod neškodljiv za ljudsko zdravlje.

 

PRANJE I ODRŽAVANJE

・Gornji dio: Perite na 40°C osjetljivom programu, koristite deterdžent bez enzima, ne izbjeljivajte, sušite u sušilici na srednjoj temperaturi s kuglicama za sušenje dok se potpuno ne osuši.

・Stražnji dio: Prati na programu za vunu na 40°C, koristiti deterdžent za vunu, ne izbjeljivati, sušiti u sušilici na srednjoj temperaturi s kuglicama za sušenje dok se potpuno ne osuši.