Lässig Vreća za spavanje od muslina, nature, veličina 86/92

Original price was: 49,95 €.Current price is: 34,96 €.

Lässig ljetna vreća za spavanje za bebe s GOTS certifikatom izrađena je od organskog pamuka i ima TOG ocjenu 1. Njen patentni zatvarač po cijeloj dužini sa štitnikom za bradu čini oblačenje i svlačenje lakim.
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 49,95 
SKU: 1542016343-92 Kategorije: ,

Opis

GOTS-certificirana Lässig ljetna vreća za spavanje za bebe olakšava noćno mijenjanje pelena i nudi dovoljno prostora za noge bebama koje se vole ritati. Višeslojna muslinska tkanina (napravljena od pamuka (organskog)) nježna je za kožu, lagana je i prozračna te pomaže u održavanju ujednačene i ugodne tjelesne temperature tijekom cijele noći.

Radi lakšeg oblačenja i svlačenja, ova vreća za spavanje bez rukava opremljena je dugim patentnim zatvaračem po cijeloj dužini, što ujedno olakšava i mijenjanje pelena mališanu jer se vreća pritom ne mora u potpunosti skinuti. Štitnik za bradu i zaštitni poklopac na patentnom zatvaraču štite osjetljivu dječju kožu kada je patentni zatvarač podignut i vaše dijete spava.

Vreća za spavanje za bebe ima TOG ocjenu 1, periva je na 30°C u nježnom ciklusu i dostupna je u nekoliko boja i veličina. Lässig vreća za spavanje za bebe proizvedena je i certificirana prema GOTS smjernicama (Global Organic Textile Standard).

Dobro je znati:
Za različite sobne temperature preporučuju se različite vreće za spavanje i odjeća za spavanje. Odabir je lakši ako uzmete u obzir TOG vrijednost zajedno sa sobnom temperaturom. TOG je mjerna jedinica za toplinsku otpornost tekstila i daje informacije o tome koliko je bebi toplo u vreći za spavanje. Što je TOG vrijednost veća, vreća za spavanje je toplija.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Lässig Vreća za spavanje od muslina, nature, veličina 86/92”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Tehničke specifikacije

DebljinaTOG 1
Materijalorganski pamuk
Održavanjeperiva je na 30°C u nježnom ciklusu