Lässig Set žlica 4 kom Geo sivi

9,95 

Organska proizvodnja, odgovarajuće kvalitete i uredan, geometrijski dizajn prepoznatljive su značajke GEO dječje žlice iz LÄSSIG-a . Ne sadrži BPA i melamin te se može prati u perilici posuđa do 65°C.

SKU: 1310079265 Kategorije: , , ,

Opis

Ekološki GEO set žlica tvrtke LÄSSIG proizveden je od organske plastike. Svojim tankim oblikom, žličice su prikladne i za najmanju djecu, a njihove mat puderaste boje idealno nadopunjuju ostatak GEO serije posuđa.

Materijali korišteni za GEO posuđe pretežno su organski. Za razliku od konvencionalne plastike, bioplastika koju je LÄSSIG razvio posebno za ovaj proizvod nije napravljena od oskudnih izvora nafte, već od slatkih trava kao što je šećerna trska koja čini najmanje 85 % ukupnog sadržaja. Stoga GEO posuđe nudi održivu alternativu jednokratnom ili plastičnom posuđu na bazi nafte, a istovremeno štedi vrijedne resurse.

Posuđe LÄSSIG GEO certificirano je kao najmanje 85 % organsko u skladu s međunarodnom normom DIN CERTCO ASTM D 6866:2020-02. Štoviše, ne sadrži BPA i melamin te se može prati u perilici posuđa do 65°C.

Napomena: ja sam jedinstveno prirodan proizvod! Zbog organske prirode materijala korištenih u proizvodnji ovog posuđa, može doći do malih razlika u boji. Međutim, njegova funkcija, kvaliteta i izvanredno dobar izgled nepromjenjivi su.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Lässig Set žlica 4 kom Geo sivi”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

organska plastika

Može se prati u perilici posuđa do 65°C.