-40%

Lässig Kapa sa zaštitom za vrat Seahorse caramel

21.95  165.38 kn
13.17  99.23 kn

Izuzetno duga zaštita za vrat na ovom Lässig šeširiću za sunčanje, ima UV zaštitni faktor 80 za zaštitu osjetljivog vlasišta beba i male djece. Brzosušeća tkanina od recikliranog poliestera i slatki motivi u kombinaciji, osiguravaju bezbrižne ljetne dane.

Najniža cijena u 30 dana prikazati će se odabirom opcija
SKU: 1433015346 Kategorija:

Opis

Izrađen od recikliranog poliestera, Lässig šešir za sunčanje s iznimno dugom zaštitom za vrat i izborom divnih motiva osigurava bezbrižne ljetne dane. Njegov UV zaštitni faktor od 80 štiti osjetljivo vlasište beba i male djece ljeti.

Izuzetno duga zaštita za vrat koju pruža ovaj šešir štiti glavu i oči vašeg djeteta, kao i područje vrata, od sunčevih zraka. Može se vezati ispod brade da ga ne otpuhne vjetar.

Lagana, prozračna i brzo sušeća tkanina Lässig šeširića, čini ga ugodnim za nošenje na plaži ili u vodi. A kada dođete kući, šešir se može prati na 30°C na nježnom ciklusu.

U proizvodnji Lässig šešira, otpadna plastika je reciklirana tako što je ispredana u pređu, pretvarajući ekvivalent sedam PET boca u metar tkanine. Korištenjem recikliranih materijala i inovativnih procesa te isključivanjem komponenti životinjskog podrijetla, Lässig doprinosi kružnom gospodarstvu i očuvanju resursa našeg planeta

Lässig šešir za sunčanje ima UV zaštitni faktor 80 i u skladu je s UV Standardom 801.

Dodatne informacije

Brand

Dob djeteta

3-6 mj., 7-18 mj., 19-36 mj.

Boja