Lässig CAS Torbica za previjanje Block sivo bež

25,95 

Savršen dodatak za roditelje u pokretu: LÄSSIG torbica za previjanje zajedno s podlogom za previjanje drži sav pribor za prematanje kompaktno pospremljen. Stane u svaku torbu i ima džepove za pelene, vlažne maramice i ostale stvari potrebne za njegu bebe.

SKU: 1106008237 Kategorije: , ,

Opis

Svi važni dodaci za mijenjanje pelena kompaktno su pospremljeni – savršen dodatak za spontane roditelje: LÄSSIG-ova torbica za presvlačenje (uključujući podlogu za presvlačenje) stane u svaku torbicu. Svaki dan možete odlučiti koju torbicu ili ruksak želite koristiti. Mobilna torba za pelene savršena je za spontanu avanturu s vašim djetetom.

Potpuno lagana i laka za rukovanje: torbica za presvlačenje praktična je za korištenje sa svojom fleksibilnom trakom za zatvaranje u kontrastu boja te svugdje staje zahvaljujući svom idealnom obliku.

Funkcionalne značajke omogućuju brzu i jednostavnu promjenu pelena. Pretinac za vlažne maramice s praktičnim prorezom za otvaranje, razni džepovi za pelene, džep na zip za stvari, kao i traka za pričvršćivanje dude, čine ovu torbu praktičnim i poželjnim dodatkom. Vodootporna, mekana podstavljena podloga za prematanje koja odgovara torbi, osigurava optimalnu promjenu pelena za bebu.