-30%

Igračke za pijesak, set 5 kom Water Friends Boat olive

Original price was: 14,95 €.Current price is: 14,95 €. 10,47 

Pred vama su avanture na moru! Četverodijelni set igračaka iz LÄSSIG-a spreman je za veliko putovanje oko svijeta. Vaše dijete može dati na volju svojoj kreativnosti, zabavljajući se u vodi i u pijesku.

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 14,95 
SKU: 1313029065 Kategorija:

Opis

Pred vama su avanture na moru! S LÄSSIG-ovim četverodijelnim setom igračaka za čamac vaše je dijete spremno za veliko putovanje oko svijeta. Set igračaka čamac sastoji se od čamca u obliku velikog tropskog lišća i tri različita životinjska putnika koji se mogu smjestiti kako vaše dijete želi. S LÄSSIG set igračakama može se igrati u pješčaniku ili ubaciti u kadu i bazen za djecu.

LÄSSIG Čamac set igračaka ima jedinstven oblik kao i različite namjene. Čamac se sastoji od donjeg trupa i gornje palube koja se može koristiti kao sito. Čamac se može povlačiti po vodi uz pomoć makrame konopa. Vaše će se dijete sjajno zabaviti preuređujući šarene figure životinja – kreativnost nema granica. Kroz rupe u malim životinjama može se prosijati pijesak ili voda.

Čamac set igračaka potiče vaše dijete da se igra elementima vode i pijeska, istovremeno stječući razumijevanje njihovih prirodnih svojstava. Idealan dodatak LÄSSIG Setu igračaka za pijesak, izrađen je od polučvrstog biokompozita, polipropilena i celuloze, te je prihvatljiv za resurse zahvaljujući smanjenoj upotrebi sirovina temeljenih na fosilima.

Dakle, tko su zapravo ova tri pustolova u čamcu? U njemu su panda Pau, nilski konj Hippo i krokodil Croco, tri životinjska suputnika koji dolaze s tri različita kontinenta. Odvažni Pau na obali otkriva divovski list taroa i plovi iz Azije u Afriku, gdje susreće Hippo. Brzo postaju prijatelji i plove dalje sve dok ne stignu do Australije i upoznaju prijateljski raspoloženog Crocoa, koji im se pristaje pridružiti na njihovom putovanju. Vaše dijete odlučuje koje će daljnje avanture imati tri prijatelja!

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Igračke za pijesak, set 5 kom Water Friends Boat olive”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)