Objavljeno

Pripremite se za prvu šetnju

Prva šetnja s bebom poseban je trenutak za svaku novu obitelj. Osim što će vaša beba dobiti priliku da istražuje svijet oko sebe, šetnja će vam omogućiti da provedete kvalitetno vrijeme na otvorenom i uživate u zajedničkom iskustvu.

U nastavku vam donosimo nekoliko korisnih savjeta da se što bolje pripremite za prvu šetnju s bebom!

 

Provjerite vremenske uvjete

Prije svake šetnje bitno je provjeriti vremensku prognozu kako biste mogli adekvatno obući bebu. Bilo da idete u šetnju za vrijeme toplih ili hladnih mjeseci pobrinite se da je beba obučena u skladu s vremenom.

 

Šetnja na četiri kotača

Odabir kolica ovisi o brojnim faktorima poput životnog stila, veličine automobila i doma, broju djece i slično. Bilo da se odlučite za manja gradska kolica ili za veća kolica za sve terene, najbitnije je da odaberete kvalitetna kolica koja će zadovoljiti vaše potrebe.

Ergobaby Metro+ lagana su kolica koja se sklapaju u jednom potezu. Izrazito su kompaktna, stoga su idealna za obitelji koje žive u gradu, u zgradama bez liftova ili često putuju avionom. Sklapanje i rasklapanje kolica neće predstavljati problem u svakodnevnim aktivnostima. Nova premium verzija Metro+ Deluxe dolazi s prednjom ručkom, još mekanijim sjedištem i proširenom košarom za stvari za maksimalan luksuz gradske vožnje.

 

Ergobaby Metro+ kolica odlična su za gradske šetnje

iCandy nudi nešto veća kolica stvorena za sve terene. Idealan su odabir za obitelji s djecom koja imaju manju razliku u godinama jer se mogu naknadno nadograditi za dvoje djece. Ako imate starije dijete, iCandy kolica nude integrirani podest nosivosti do čak 20 kg što smanjuje trošak kupnje dodataka, a uživanje u kolicima bit će jednako i kod mlađeg i starijeg djeteta.

Ako se pak i dalje ne možete odlučiti između velikih i malih kolica, ne brinite je vam iCandy nudi rješenje. Novi inovativni iCandy Core objedinjuje velika i mala kolica jer dolazi s 2 seta kotača – velikim za ruralne i manjim za gradske terene čime su 2u1 kolica dobila posve novo značenje. 

iCandy Core kolica imaju dva seta kotača
Šetnja s nosiljkom

Sigurnost i udobnost su najvažnije stoga je prvi korak provjeriti je li beba u nosiljci pravilno namještena. Za prvu šetnju idealna je Ergobaby Embrace nosiljka. Izrađena od lagane i prozračne mrežaste tkanine, ova nosiljka omogućava maksimalni protok zraka i osigurava vama i bebi udobnost i svježinu kroz cijeli dan. Ovo je najslađi način da s bebom ostvarite bliskost i uđete u zajednički ritam.

Soft Air Mesh tkanina osigurava udobnost i svježinu
Obratite pažnju na bebinu udobnost

Dok šetate obratite pažnju na bebu. Redovito provjeravajte je li joj udobno, toplo ili hladno. Ako se beba uznemiri ili zaplače, stanite i provjerite je li možda gladna te joj pružite potrebnu pažnju i pomoć. Kako bi se beba osjećala ugodno, važno je da i vama bude ugodno u šetnji i da uživate. Opustite se i uživajte u dragocjenom slobodnom vremenu i stvaranju novih uspomena s vašom obitelji!