Objavljeno

Modular koncept

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Jedna baza, dvije autosjedalice

Sustav se sastoji od ISOfix baze, te pripadajućih autosjedalica koje se postavljaju na bazu: autosjedalice za novorođenče BeSafe iZi Go Modular i-Size (za djecu od 40 do 75 cm visine, odnosno dobi od otprilike 0 do 12 mjeseci) i autosjedalice za veću djecu BeSafe iZi Modular i-Size (za djecu od 61 do 105 cm visine, odnosno dobi od otprilike 6 mjeseci do 4 godine).Odvojena baza autosjedalice čini lakšima, pa je tako i lakše rukovati njima i seliti ih iz jednog automobila u drugi.

BeSafe iZi Modular i-Size ISOfix baza ima prilagodive ISOfix ručice pomoću kojih se baza može udaljiti ili približiti naslonu automobilskog sjedala, te se tako može povećati prostor za noge djeteta ili napraviti više mjesta u automobilu. Baza ima indikatore u boji i zvučne indikatore koji osiguravaju ispravno postavljanje, te je sigurnost i praktičnost u središtu pažnje. Obje autosjedalice – za bebe i za veću djecu, jednostavno se jednim klikom postavljaju i skidaju s baze.

Autosjedalica za novorođenčad BeSafe iZi Go Modular i-Size može se postaviti uz pomoć ISOfix baze ili pomoću pojasa automobila. iZi Go Modular dizajniran je za najbolju moguću zaštitu i udobnost od novorođenačke dobi do otprilike godinu dana starosti, odnosno za djecu visine od 40 do 75 cm. BeSafe iZi Go Modular odobren je za veliki broj kolica, pa se autosjedalica može lako, zajedno s djetetom, premjestiti iz vozila na kolica.

BeSafe iZi Go Modular dobila je najbolju ocjenu za sigurnost «Sehr Gut» na testiranju ADAC-a / Stiftung Warentest-a u svibnju 2016. i ocijenjena je kao «Najbolja kupnja» od strane društva Which?

Kad vaša beba preraste sjedalicu za novorođenče, autosjedalicu možete jednostavno jednim klikom skinuti s baze i na nju kliknuti sljedeću, veću sjedalicu.

Autosjedalica za veću djecu BeSafe iZi Modular i-Size može se koristi u smjeru suprotnom od smjera vožnje za djecu visine 61 – 105 cm, što je otprilike od 6 mjeseci do 4 godine starosti.Ista se atosjedalica može postaviti u smjer vožnje i tako koristiti za djecu koja su visoka minimalno 88 cm i stara minimalno 15 mjeseci.BeSafe preporučuje da se djeca što dulje voze suprotno od smjera vožnje, a po mogućnosti  najmanje do 4.godine starosti.BeSafe iZi Modular i-Size  može se postaviti u automobil samo uz pomoć ISOfix baze, te je nije moguće vezati pojasom automobila.

BeSafe iZi Modular pokazao se izvrsnim na testiranjima i dokazao je sukladnost s novim strogim EU standardom R-129 (i-Size). iZi Modular ima prilagodive položaje za spavanje, a integrirani oslonac za glavu i pojasevi lako se namještaju u jednom potezu.

BeSafe iZi Modular dobio je visoku ukupnu ocjenu «Gut» na testiranju ADAC-a / Stiftung Warentest-a u svibnju 2016. Napominjemo da se prilikom objave rezultata testiranja uvijek prikazuju najlošiji rezultati koje postigne autosjedalica, a rezultat sigurnosti od 1.8 je izuzetan razultat za autosjedalicu koja se može koristiti u oba smjera (prema natrag i prema naprijed), te on svrstava iZi Modular u sam vrh i-Size odobrenih autosjedalica.

Cijeli sustav sigurnosti iZi Modular i-Size odobren je u skladu s najstrožim  i najnovijim propisima za dječje autosjedalice – UN R129 (i-Size).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=6nqFIo3jxnA”][/vc_column][/vc_row]