Igra s djecom u zatvorenom prostoru? Da, uz MODU!

Objavljeno

Jedinstveni niz modularnih kocki MODU izazivat će djecu različite dobi, na kreativnoj i motoričkoj razini, i svakoga svojim tempom. Kao i kod LEGO-a, možete graditi kreacije u skladu s priloženim uputama ili započeti samostalnu izgradnju. Trebate malo više inspiracije? NajNaj.eu tim će vam rado pomoći!

1.MODU poligon s preprekama

MODU-ovi održivi blokovi izrađeni su od EVA pjene i vrlo su mekane na dodir. To ih čini savršenim za hodanje po njima i to bosim nogama! Poravnajte sve svoje kocke, velike i male, izgradite most, osigurajte klizne blokove šipkama i krenite! Tko je najbrži? A tko može sve to s povezom na očima? Može li tata? Sretno!

2. Postavljanje stola s vašim MODU kolicima!

Djeca ne uživaju uvijek u kućanskim zadacima i to je blago rečeno! Ali što ako im prvo napravite kolica od modularnih blokova? Stavite kotače i upravljač. Kladimo se da kad bi mogli postaviti stol uz pomoć svog automobila MODU, bili više nego sretni što mogu juriti između kuhinje i stola za večeru! Kreni kreni kreni!

3. Piknik s MODU-om

Zamijenite uloge i organizirajte piknik u zatvorenom! Prvo iskoristite svoje MODU kocke za izradu stola, a dvije manje kocke za stolice. Neka vaša djeca razmišljaju i grade. Nemojte ih izazvati samo na kreativnoj razini, već i na motoričkoj. Nema puno posla, jer za izradu pravog stola ne treba puno vremena. Napraviti piknik u vlastitoj dnevnoj sobi, zar to nije uzbudljivo?

I nakon svega tog uzbuđenja, vrijeme je za kupanje! Djeca nisu baš oduševljena idejom da se moraju okupati? Možda ćete ih uvjeriti da je to dobra ideja tako što ćete im dopustiti da ponesu svoje MODU kocke. Budući da se MODU kocke mogu lako očistiti, dobre su za  igranje pod tušem ili u kadi jer s njima je zabavnije. Nakon čišćenja ostavite ih da se dobro osuše. I kada se osuše, vaša djeca mogu ponovo početi s njima graditi!

Pročitajte još blogova!