Plaža i kupanje: Sve što vam treba ovog ljeta

Objavljeno

Visoke temperature posljednjih par dana najavljuju raniji dolazak ljeta i jedno od omiljenih odredišta i starih i mladih – plažu. Dok roditelji žude za osvježenjem i opuštanjem na suncu, uz zvukove valova i s pijeskom pod nogama, djeca se vesele cjelodnevnoj igri u pijesku i moru.

Kako bi izlet na plažu prošao što je najbolje moguće, najbitnije je dobro se pripremiti. U nastavku vam donosimo mali šalabahter pun savjeta i preporuka za nezaboravan dan na plaži!

Hlačice i pelene za kupanje

Kod spremanja torbe za plažu prva stavka koju ćete sigurno spremiti su hlačice ili pelena za kupanje. Kod odabira odjeće za kupanje važno je da su izrađeni od materijala koji su udobni i nježni za dječju kožu kako bi djeca mogla nesmetano uživati u ljetnim radostima. Lässig pelena za kupanje ekološki je prihvatljiva alternativa jednokratnim pelenama, a u kombinaciji sa Lässig kapom sa zaštitom od sunca istog dizajna osigurava bezbrižno uživanje na plaži!

Pelene za kupanje dolaze u raznim veselim dezenima!

UV zaštita

Osim kreme sa zaštitnim faktor, neizbježan proizvod u borbi protiv sunca je i kapica koja će djetetu zaštititi najosjetljivija područja, kao što su koža vrata i vlasišta. Lässig kapa ima UV zaštitni faktor 80, a izrađena je od tkanine koja je lagana, prozračna i brzo se suši što bebi garantira istovremenu zaštitu i udobnost.

Kapa sa zaštitnim faktorom neizostavna je u borbi protiv UV zraka!

Pončo za plažu

Kako bi djeca mogla nesmetano uživati i biti zaštićeni od sunca i nakon plivanja i igranja u plićaku, Lässig je osmislio pončo za plažu koji je preslatka nadopuna kapici i peleni za kupanje jer dolazi s istim veselim motivima! Zahvaljujući vanjskom dijelu od mikrovlakana brzo se suši i pruža zaštitu od sunca, ali i vjetra, a materijal iznutra upija vlagu i poziva vas da se ušuškate. Osim što se koristi kao ručnik s kapuljačom, može se koristiti i kao prostirka za plažu koja odbija pijesak!

A kada more postane hladno tu je udobni pončo!

Sandale za plažu

Da bi outfit za plažu bio potpun preostale su samo još sandalice! Lässig je mislio i na to i dizajnirao sandale za plažu koje su lagane i fleksibilne, a savršena su obuća za djecu koja vole istraživati. Gornji materijal rasteže se zajedno sa stopalom i brzo se suši dok su potplati protuklizni i pružaju stabilnost dok dijete istražuje plažu, okolinu bazena, travnjaka ili igrališta.

Sandalice u kojima će mališani istražiti plažu uzduž i poprijeko!

Set igračaka za pijesak

Zadnja stvar torbe za plažu koja je mališanima definitivni must i kojoj se najviše raduju je set za igru u pijesku! Uz petodijelni set za igranje mogu uživati u svojoj kreativnosti i gradnji dvoraca od pijeska i ostalih struktura. Kako ne bi bio samo zabavan već i siguran, set je izrađen od izdržljivog materijala i ne sadrži BPA!

Što je odlazak na plažu bez igračaka za gradnju kula od pijeska?

Kako bi ovo ljeto dočekali spremni i mogli bezbrižno uživati u danima ispunjenima uživanjem u plaži, moru i suncu, odaberite nove proizvode iz Lässig ljetnog asortimana i razveselite svoje mališane!