Objavljeno

Savjeti za bezbrižno vikend putovanje s vašom bebom

Kada idete na odmor, želite da se vaša beba osjeća kao kod kuće, da se igra i spava na sigurnom, kako unutra, tako i vani. U nastavku članka donosimo vam nekoliko savjeta kako bi vaš odmor prošao što je moguće bolje.

 

Olakšajte si stvari

Kako ne biste morali nositi sa sobom putni krevet koji je teži od vašeg kovčega, odlična alternativa je AeroMoov putni krevetić. Putni krevetić se rasklapa i sklapa u samo nekoliko sekundi, a dizajniran je da bude siguran i jak, ali i izuzetno lagan. Bilo da ćete putni krevetić koristiti negdje na suncu ili u prirodi uz rijeku, dostupni su i dodaci kao što su krović koji štiti od UV zraka i mreža protiv kukaca kako bi vaše dijete, ali i vi, što više uživali u vašem putovanju.

Brinite o sebi

Na odmoru ste i vi, što bi značilo da bi se trebali odmoriti, pročitati knjigu ili odvojiti dragocjeno vrijeme za sebe. Bezbrižno se prepustite radnji napetog krimića ili ljubavnog romana jer i vaš mališan uživa igrajući se u svojem putnom krevetiću.

Stvorite poznato okruženje za svoje dijete 

Ako se beba osjeća kao kod kuće, nema brige o mogućim problemima. Nije bitno nalazite li se u hotelskoj sobi ili parku, vaše će se dijete u AeroMoov putnom krevetiću osjećati sigurno i u poznatom okruženju. Jednostavan je za korištenje i može se postaviti u nekoliko sekundi, kao i sklopiti u tren oka. 

 

Fokus na udobnost

Kako bi nesmetano mogli uživati u aktivnostima na otvorenom, bitno je da vašem djetetu bude udobno. Putujete li za vrijeme toplih ljetnih mjeseci postoji mogućnost previsokih temperatura i upravo tu u pomoć uskače AeroMoov zračna podloga za kolica. Udobna i mekana podloga omogućava cirkulaciju zraka i osigurava manje znojenja. 

S putnim krevetićem kao savršenim suputnikom spremni ste na bezbrižno vikend putovanje!