LÄSSIG SOS Torba Universe Anthracite

18,95 

LÄSSIG S.O.S. Torbica prve pomoći dolazi u pomoć u hitnim slučajevima u užurbanom obiteljskom životu. Vi birate koje ćete stavke prve pomoći uključiti.

SKU: 1106024225 Kategorije: , ,

Opis

S.O.S. Torbica prve pomoći iz kolekcije LÄSSIG Casual dolazi u pomoć u hitnim slučajevima i vrijedan je resurs kada se tijekom užurbanog obiteljskog života dogode nezgode. Vi birate što ćete iz paketa prve pomoći uključiti: flastere, masti ili tablete.

Kutija prve pomoći drži lijekove i druge hitne predmete kompaktno raspoređene. Fleksibilno zatvaranje na vrpcu otvara se brzo i jednostavno, omogućujući vam da komplet raširite do kraja i odmah pronađete ono što tražite. Dva mrežasta pretinca s patentnim zatvaračima osiguravaju da sve bude ne samo sigurno, već i jasno vidljivo. Praktične elastične trake sigurno drže male bočice i tube masti na mjestu.

Nakon što ste se pobrinuli za hitne medicinske potrebe vašeg djeteta sklonog nezgodama, pribor se može ponovno brzo i lako spakirati. Zahvaljujući svojoj kompaktnoj veličini, S.O.S. Torbica prve pomoći stane u svaku torbu i čak se može pričvrstiti na kolica. Može se (i treba) nositi svuda kamo idu aktivne obitelji.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “LÄSSIG SOS Torba Universe Anthracite”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)