LÄSSIG SOS Torba Universe Anthracite

18.95  142.78 kn

LÄSSIG S.O.S. Torbica prve pomoći dolazi u pomoć u hitnim slučajevima u užurbanom obiteljskom životu. Vi birate koje ćete stavke prve pomoći uključiti.

SKU: 1106024225 Kategorije: ,

Opis

S.O.S. Torbica prve pomoći iz kolekcije LÄSSIG Casual dolazi u pomoć u hitnim slučajevima i vrijedan je resurs kada se tijekom užurbanog obiteljskog života dogode nezgode. Vi birate što ćete iz paketa prve pomoći uključiti: flastere, masti ili tablete.

Kutija prve pomoći drži lijekove i druge hitne predmete kompaktno raspoređene. Fleksibilno zatvaranje na vrpcu otvara se brzo i jednostavno, omogućujući vam da komplet raširite do kraja i odmah pronađete ono što tražite. Dva mrežasta pretinca s patentnim zatvaračima osiguravaju da sve bude ne samo sigurno, već i jasno vidljivo. Praktične elastične trake sigurno drže male bočice i tube masti na mjestu.

Nakon što ste se pobrinuli za hitne medicinske potrebe vašeg djeteta sklonog nezgodama, pribor se može ponovno brzo i lako spakirati. Zahvaljujući svojoj kompaktnoj veličini, S.O.S. Torbica prve pomoći stane u svaku torbu i čak se može pričvrstiti na kolica. Može se (i treba) nositi svuda kamo idu aktivne obitelji.

Dodatne informacije

Brand

Torbe