Lässig Pelena za kupanje Corals peach rose, vel. 74/80

21.95  165.38 kn

LÄSSIG Pelena za kupanje, izrađena od recikliranog poliestera, nudi ugodnu i ekološki prihvatljivu alternativu jednokratnim pelenama. Njegova upijajuća podstava održava dječju kožu suhom i sprječava veće nezgode u vodi.

SKU: 1431001789-12 Kategorija:

Opis

Izrađena od recikliranog poliestera, Lässig Pelena za kupanje za višekratnu upotrebu savršena je za odmor na moru ili posjet bazenu. Nošena u kombinaciji s kremom za sunčanje i odgovarajućim šeširom za sunčanje iz kolekcije Lässig Splash & Fun, pelena za kupanje osigurava bezbrižno i zabavno kupanje.

Lässig pelena za kupanje je ekološki prihvatljiva i estetska alternativa jednokratnim pelenama za plivanje. Njegovo idealno pristajanje, visokokvalitetni materijali i bešavni završetak oko međunožja osiguravaju ugodan osjećaj u vodi i na plaži.

Patentirana podstava i sustav koji upija vlagu, održavaju osjetljivu dječju kožu nježnom i suhom na plaži. Vlaga se hvata u unutarnjoj podstavi i prodire prema van preko velike površine. Veće nesreće također su spriječene u vodi, a kada dođete kući, pelena se može prati na 30°C u nježnom ciklusu.

U proizvodnji LÄSSIG pelena za plivanje, otpadna plastika je reciklirana tako što je ispredana u pređu, pretvarajući ekvivalent sedam PET boca u metar tkane tkanine. Korištenjem recikliranih materijala i inovativnih procesa te isključivanjem komponenti životinjskog podrijetla, Lässig doprinosi kružnom gospodarstvu i očuvanju resursa našeg planeta.

Dodatne informacije

Brand

Veličina

vel. 74/80

Boja