Carriwell višekratne mrežaste gaćice, 4 komada

9,95 

Carriwell perive bolničke gaćice osiguravaju diskretno i higijensko zbrinjavanje razdoblja krvarenja nakon poroda. Posebno su dizajnirane za sigurno držanje jastučića nakon poroda na mjestu.

SKU: 7000 Kategorije: ,

Opis

Predstavljamo bolničke gaćice Carriwell, vrhunsko rješenje za diskretno i higijensko zbrinjavanje krvarenja nakon poroda. Ove gaćice koje se mogu prati posebno su dizajnirane za sigurno držanje uloška nakon poroda na mjestu, pružajući vam samopouzdanje i mir koji su vam potrebni u ovom važnom razdoblju. Obavezno uključite bolničke gaćice Carriwell u svoju torbu za noćenje u bolnici kako biste bili spremni za svaku situaciju.

Sigurnost je najvažnija kada je u pitanju krvarenje nakon poroda, a bolničke gaćice Carriwell pružaju upravo to. Pažljivo je dizajniran za sigurno držanje jastučića za inkontinenciju nakon poroda na mjestu, osiguravajući maksimalnu zaštitu i smanjujući rizik od curenja. S ovim gaćicama možete s povjerenjem provoditi dan, znajući da ste u potpunosti podržani i zaštićeni.

Udobnost je ključna tijekom postporođajnog razdoblja, a bolničke gaćice Carriwell dizajnirane su imajući na umu vašu najveću udobnost. Izvrsna prozračnost tkanine povećava vašu ukupnu udobnost, dopuštajući vašoj koži da diše i sprječava bilo kakvu nelagodu ili iritaciju. Recite zbogom osjećaju znojenja ili ograničenosti i prigrlite umirujuću udobnost koju pružaju ove gaćice.

Doživite mekoću bolničkih gaćica Carriwell. Lagana, mekana tkanina pažljivo je odabrana kako bi pružila nježnu potporu i optimalnu udobnost, što je čini savršenom prikladnom za oporavak carskim rezom. Omogućuje vašim ožiljcima da dišu, potičući brže zacjeljivanje i osiguravajući ugodniji proces oporavka.

Budite uvjereni da bolničke gaćice Carriwell preporučuju vodeći edukatori poroda i bolnice. Njegov vrhunski dizajn i funkcionalnost zaslužili su odobravanje i povjerenje profesionalaca u tom području. Možete se osloniti na bolničke gaćice Carriwell da će zadovoljiti vaše potrebe i nadmašiti vaša očekivanja, pružajući vam najveću njegu i podršku tijekom ove ključne faze.

Odaberite bolničke gaćice Carriwell i prihvatite praktičnost, udobnost i higijenu koje nudi. Ne prepuštajte ništa slučaju kada je u pitanju vaše iskustvo nakon poroda. Uključite ove osnovne gaćice u bolničku torbu kako biste bili potpuno spremni za putovanje koje vas čeka. S bolničkim gaćicama Carriwell možete s pouzdanjem diskretno i higijenski upravljati krvarenjem nakon poroda, omogućujući vam da se usredotočite na povezivanje s bebom i uživanje u ovom posebnom vremenu. Povjerite se Carriwellu za svoje potrebe nakon poroda i doživite razliku koju čini u vašoj udobnosti i dobrobiti.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Carriwell višekratne mrežaste gaćice, 4 komada”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

91% poliester, 9% elastin