Carriwell Original grudnjak za trudnice i dojilje bez šavova – bijeli

33,18 

  • jednostavno otkopčavanje jednom rukom
  • nema šavove i žicu koje bi smetale i iritirale kožu i grudi
  • produživač omogućuje lakše namještanje
  • Carriwell Grudnjak za trudnice i dojilje preporučuju stručnjaci za dojenje

 

Opis

Predstavljamo Carriwell Original bešavni grudnjak za trudnice i dojilje utjelovljenje udobnosti i funkcionalnosti za dojilje. Ovaj mekani i udobni grudnjak dizajniran je da se prilagodi vašem promjenjivom obliku tijela, osiguravajući savršeno pristajanje tijekom vašeg dojenja. Doživite najudobniji grudnjak za dojilje koji ćete ikada nositi!

Udobnost je najvažnija kada su u pitanju grudnjaci za dojilje, a Carriwell Original grudnjak pruža upravo to. Recite zbogom iritantnim šavovima i krutim donjim žicama koje mogu uzrokovati nelagodu tijekom dojenja. Ovaj grudnjak je pažljivo dizajniran kako bi pružio vrhunsku udobnost, omogućujući vam da se usredotočite na posebne trenutke sa svojom bebom.

Fleksibilnost je ključna za grudnjak koji se može prilagoditi vašem tijelu koje se mijenja. Uz Carriwell Original grudnjak za trudnice i dojilje dobit ćete besplatan produžetak grudnjaka, koji povećava njegovu prilagodljivost. Kako se vaše tijelo mijenja tijekom trudnoće i nakon poroda, ovaj se grudnjak lako može prilagoditi vašoj promjenjivoj veličini i obliku, osiguravajući udobno i potporno pristajanje u svakom trenutku.

Predstavljamo Carriwell Original grudnjak za trudnice i dojilje, mekani i udobni grudnjak koji se prilagođava vašem promjenjivom obliku tijela. S jednostavnim kopčama za dojenje jednom rukom, ovaj grudnjak omogućuje praktično dojenje i potiče kontakt koža na kožu između vas i vaše bebe.

Doživite iznimnu udobnost s Carriwell Original grudnjakom za trudnice i dojilje. Izrađen imajući na umu vašu udobnost, eliminira iritantne šavove i krute žice, osiguravajući ugodno iskustvo dojenja. Recite zbogom nelagodi i usredotočite se na posebne trenutke sa svojim mališanom.

Fleksibilnost je ključna, a ovaj grudnjak nudi mogućnosti podešavanja kako bi se prilagodio vašem tijelu koje se mijenja. Besplatni produžetak grudnjaka omogućuje vam prilagođavanje pristajanja, osiguravajući potporu i udoban grudnjak tijekom vašeg putovanja dojenja.

Savjetnici za dojenje visoko preporučuju Carriwellov Original grudnjak za trudnice i dojilje zbog njegove kvalitete i funkcionalnosti. Njihova podrška naglašava pažljivost i brigu uloženu u dizajniranje ovog grudnjaka, dajući vam povjerenje u vaš izbor.

Potpora je bitna, a Carriwellov Original grudnjak za trudnice i dojilje to čini. Njegova široka donja traka služi kao zamjena za tradicionalne gaćice, nudeći dodatnu potporu i nježno podizanje grudi. Ova podrška poboljšava vaše iskustvo dojenja i potiče optimalnu udobnost.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Carriwell Original grudnjak za trudnice i dojilje bez šavova – bijeli”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

91% poliamid, 9% elastin