Noviteti u sigurnosti djece predstavljeni u Maksimiru

Objavljeno

Poznati hrvatski distributer NajNaj.eu u zelenom srcu Zagreba predstavio je novitete svijeta dječje opreme. U Maksimiru je pred brojnim roditeljima pokazao novosti koje će pratiti i unaprijediti njihovu svakodnevicu – od trudnoće do djetetovih tinejdžerskih dana. U ugodnom druženju tako su uživali i brojni influenceri i poznate mame, vjerne korisnice NajNaj.eu proizvoda – Nataša Janjić, Iva Šarić, Csilla Barath Bastaić. 

Nataša Janjić
Nataša Janjić
Iva Šarić
Csilla Barath Bastaić

NajNaj s ljubavlju u Hrvatskoj proizvodi Baobaby cipelice i ovom je prilikom premijerno predstavio novu kolekciju Fantasy Steps inspiriranu dječjim svijetom mašte s četiri nova preslatka uzorka – Unicorn Dreams, Lady Mara, Stegosteps i Dino Surprise. Ručno rađene dječje cipelice Baobaby Pelice najpoznatije su po svojoj iznimnoj mekoći i osjećaju bosonogog hodanja kojeg pružaju, a preporučuju ih ortopedi za prirodni razvoj stopala. Najmanji gosti prvi su isprobali novu Baobaby kolekciju i uživali u novim Pelicama u šetnji Maksimirom.

Iznad svih očekivanja

Novitet koji će promijeniti razinu sigurnost djece u prometu je i BeSafe Beyond koncept. Jedinstveni Beyond sustav djeci pruža sve što je potrebno za sigurnost u prometu od rođenja do šeste godine –  rotacijsku ISOfix bazu koja se lako pričvršćuje u automobil, sjedalicu za novorođenče i sjedalicu koja se s vlastitim pojasevima koristi do šeste godine. Autosjedalica za veću djecu ima 360 rotaciju, a sjedalica za novorođenče (popularno zvana “jaje”) rotira se prema vratima za maksimalnu praktičnost, koristi se do čak 87 cm visine te se može postaviti u ležeći položaj na kolicima i automobilu – za ugodnu i sigurnu vožnju u svim situacijama.

BeSafe Beyond autosjedalice

Odjeća koju razvijaju pedijatri

Novi brend u Hrvatskoj je mekana Kenguru Gold odjeća koja je pomno dizajnirana u suradnji s liječnicima, znanstvenicima i stručnjacima za spavanje. Svi komadi odjeće pristaju jedni uz druge, stoga je samo nekoliko proizvoda potrebno za kreiranje brojnih kombinacija. 

Capsule kolekcija Kenguru Gold dječje odjeće

Najslađi uzorci za djecu i roditelje

Predanost vrhunskoj kvaliteti i maštovitom dizajnu posebnost je Citrona, novog brenda koji u najnaj.eu obitelj dolazi iz Dubaija. Bilo da se radi o kutijama za užinu, bočicama za vodu ili ruksacima, svi Citronovi proizvodi predstavljaju funkcionalne i ekološki prihvatljive proizvode koje odgovaraju svakodnevnim potrebama obitelji.

Novo ruho omiljenih proizvoda

Ležaljka Ergobaby Evolve koju roditelji diljem Hrvatske obožavaju zbog inovativnog umetka koji bebi pruža potrebnu podršku i sprječava sindrom zaležane glave, dobila je svoju mrežastu varijantu za maksimalnu prozračnost i uživanje u odmoru. Tako je Ergobaby uveo mrežasti materijal u još jedan proizvod nakon svoje najprozračnije nosiljke na tržištu – Omni Breeze. 

Nova varijanta Ergobaby Evolve ležaljke

Za sve ljubitelje nošenja i one koje će to tek postati, nove Ergobaby Aure marame dolaze izrađene od posebnih materijala kao što su Tencel lioncel i elastan koji ih čine još mekšima i prozračnijima. 

Ergobaby Aura marame

Novi članovi najnaj.eu obitelji

Od noviteta još su najavljene nove b.box boce za tinejdžere i sitnice za dohranu, Voksi Carry me prijenosna košara za kolica, Lassig ljetni asortiman koji je uz kapice i pelene upotpunjen sandalicama i kanticama za pijesak te nova mekana Carriwell spavaćica za trudnice i mame. Osvježenje bojama prikazano je u novim modernim Magic kantama za pelene i iCandy kolicima u Ivy boji koja su se savršeno uklopila u zelenilo parka i ostatak Peach 7 modela.

iCandy Peach 7 modeli: Biscotti, Coco i Ivy

NajNaj.eu organizirao je i edukativnu šetnju Maksimirom u kojoj su roditelji sa svojim najmanjima u nosiljkama i kolicima istraživali najpoznatiji zagrebački park pod vodstvom vodiča Parka Maksimir.

Brojni roditelji koji su se odazvali ovom druženju pokazali su još jednom kako je najnaj.eu mjesto na kojem pronalaze sve – od edukacije do dječje opreme i potrepština koje će im olakšati roditeljstvo.