NajNaj druženje u Splitu

Objavljeno

Prošlu srijedu na radost brojih roditelja, ali i mališana, organizirali smo prvo NajNaj druženje u samom središtu Splita!

Lokalne mame zaključile su da su događaji na temu roditeljstva i djece upravo ono što Splitu nedostaje. Mi smo se složili s njima te smo zajedničkim snagama odlučili organizirati druženje na kojem su se posjetitelji mogli upoznati i isprobati brojne proizvode. 

Inovativna kolica i autosjedalica

Pažnju su posebno privukla nova Ergobaby Metro+ Deluxe kolica s dodatnim luksuznim značajkama poput premium materijala,  produžive košare za stvari te uključenim držačem za bočicu i prednjom ručkom od veganske kože i koja su svi posjetitelji mogli isprobati. Također, svi su bili oduševljeni i novom inovativnom BeSafe iZi Turn M i-Size sjedalicom. Digitalni sigurnosni sustav sjedalice obavještava roditelje ako se dijete otkopča tijekom vožnje ili ostane samo u automobilu što je posebice opasno za vrijeme ljetnih vrućina. 

Prednosti b.box bočica sa slamkom

Posjetitelji su mogli vidjeti i nove inovativne b.box bočice.  – Gledajući razvoj djeteta s logopedskog gledišta, usmjeravajući se na oralno motorički dio i rano poticanje pokretljivosti govornih organa te mišića koji su potrebni za uredan izgovor, b.box bočice sa slamkom su izvrstan izbor u poticanju pravilnog obrasca pijenja i odlična podrška djetetu u učenju. Kao logoped, koji se bavi ranom intervencijom te u radu s djecom mlađe dobi i njihovim roditeljima kroz savjetovanje, potpisujem ovo kao nadasve koristan alat u djetetovoj svakodnevici – rekla je logopedica Emilija Ujević Tomšić.

Radionica o nošenju

Savjetnice za nošenje Jelena Antolković i Neda Zubović Mihaljević održale su radionicu i roditeljima pružile pomoć pri odabiru i namještanju idealne nosiljke. Svi su mogli isprobati mrežaste nosiljke koje su must-have svakog ljeta, a među njima se posebno ističe Ergobaby Omni Breeze – najprozračnija nosiljka na tržištu.

 

Uživanje najmlađih

Malo je reći da je druženje bilo najzabavnije našim najmlađim posjetiteljima. Oni su s vršnjacima trčali, skakali te igrali se novim MODU setovima. S obzirom na to da je počelo ljeto, mališani su zadivljeno birali svoje Lässig kupaće kostime te b.box kutije za užinu koje će im ove godine biti glavna oprema za plažu, a kasnije i za vrtić i školu!

Isprobali su i AeroMoov proizvode, točnije putni krevetić i zračne podloge. Dok su se najmlađi igrali u sigurnosti putnog krevetića, roditelji su se uvjerili u efikasnost zračnih podloga za kolica i autosjedalice.

Najslađe mekane dječje cipelice
Svi prisutni imali su samo riječi hvale za Baobaby pelice, preslatke dječje cipelice s mekanim potplatom. Posjetiteljice su posebno pohvalile kvalitetu i dizajn, a dodatne pohvale su pristigle kada su saznale da se naše pelice ručno šiju u Hrvatskoj!

 

Veliki prostor omogućio je djeci neometanu igru, a roditeljima ugodan razgovor o zajedničkim interesima nakon kojeg su nastala i neka nova prijateljstva. Sve je bilo popraćeno veseljem i smijehom što je stvorilo predivnu atmosferu, kako za odrasle tako i za djecu.

Iznimno nam je drago što smo mi bili ti koji su pomogli organizirati i dovesti ovakav tip događanja u Split. Kako bi obradovali i one koji nisu mogli prisustvovati događaju, odlučili smo osigurati posebni popust od 15% koji vrijedi čak do 1. rujna! Prilikom kupnje na NajNaj.eu upišite kod ‘NAJNAJSPLIT15’ i ostvarite popust na sve proizvode. 

Nadamo se kako je ovaj događaj tek početak jedne lijepe tradicije NajNaj druženja u Splitu!