Kako odabrati najnaj božićni poklon za djecu

Objavljeno

Stigao je prosinac! Advent, pahulje, Božić, zajedništvo i obitelj, samo su neke od asocijacija koje nas prate tijekom ovog mjeseca. Toplina koja nas okružuje usprkos niskim temperaturama posebna je. Stavljamo u fokus najmilije. Želimo ih usrećiti i izmamiti osmijeh na lice, čak više nego inače. Veselimo se darivanju, a posebno se trudimo oko najmlađih, jer ima li većeg veselja od otvaranja poklona u božićno jutro?
No, ono što nas također prati svake godine je strka i panika oko samog odabira poklona. Što pokloniti, a da veselje bude osigurano?
Prilikom odabira poklona za najmlađe, osim zabave gledate i na funkcionalnost koja će i vama kao roditeljima olakšati svakodnevnicu.
Imajući to na umu, donosimo Vam nekoliko prijedloga kojima ćete razveseliti najmlađe, ali i roditelji će ostat oduševljeni!

Lässig Mini i Tiny ruksaci savršen su dodatak ispod božićne jelke, ali i na svakidašnjim avanturama vašeg mališana. Zabavni dizajn, funkcionalnost i prostranost ono je što ih čini posebnim. Djeca mogu dati svojoj mašti na volju, prilagođavajući Mini ruksak slatkim životinjskim zakrpama iz LÄSSIG asortimana. Pločica sa imenom osigurava da se ruksak, primjerice neće izgubiti u vrtiću ili pomiješati sa tuđim.

Toplina – ono što blagdansko razdoblje čini posebnim, usprkos niskim temperaturama. A kako bi u svakom smislu bilo toplo, Ergobaby vreće za spavanje pravi su božićni poklon! Slatki uzorci i mekani materijal ove vreće za spavanje, čini najdraži dodatak malog spavača. Zbog jednostavnog korištenja, posebice prilikom mijenjanja pelena, ovaj poklon zavoljet će i roditelji. 

Zasigurno najslađi božićni poklon u kojeg će se zaljubiti prvo svaki roditelj, a zatim dijete koje ih neće skidati s nožica su Baobaby cipelice.  Dizajnirane i ručno rađene u Hrvatskoj, dolaze u različitim dizajnima, a mi se ne možemo odlučiti koji nam je slađi! Ono što ih čini posebnima jest njihov mekani materijal. Rađene od 100% prave kože, djetetu pružaju osjećaj bosonogog hodanja kako bi se njegovo stopalo što prirodnije razvijalo, a protuklizni potplat pruža sigurnost od sklizanja. Ono što svakog roditelja veseli, savršeno prianjaju nožicama tako da mališani ne mogu izuti cipelicu.

Najbolje su one igre za cijelu obitelj. Kada jednako uživaju najmlađi i najstariji! Stoga vam predlažemo MODU kocke kao savršen odabir za ispod bora. Moguće ih je kupiti u tri seta, od osam, deset i dvanaest komada od kojih se slažu različite kreacije koje kasnije služe za igru. Bilo to bicikla, lopta ili klackalica, na koji god način vašem mališanu proradi mašta i kreativnost.Napravljene su od 100% recikliranih materijale , prikladne su za dodir s hranom i lako su perive. Čvrst materijal omogućuje dugotrajnost prilikom svake igre, ali pruža i sigurnost od udaraca.
Tko će se više zabaviti, djeca ili roditelji?

Za koji god prijedlog se odlučili, vjerujemo da nećete pogriješiti i da će svi, na neki svoj način, pronaći veselje u božićnom poklonu. Do nekih novih darivanja, uživajte u blagdanima uz vaše mališane!