DOBRODOŠLI U ERGOBABY SVIJET

Upoznajte proizvode koji omogućavaju roditeljima i djeci slobodu kretanja

Jeste li znali da nošenje smanjuje stres kod bebe i da ima pozitivan učinak na njen emocionalni razvoj? Osim brojnih benefita za razvoj djeteta, nošenje je i vrlo praktično za sve roditelje koji žele zadržati svoj životni stil čak i kada se njihova obitelj proširi.

Ergonomski dizajn svih modela Ergobaby nosiljki podržava prirodni položaj za razvoj djetetovih kukova, zdjelice i kralježnice. Nosiljka čvrsto drži dijete uz tijelo roditelja i raspoređuje većinu djetetove težine između kukova i bedara te tako pomaže sprečavanju pritiska na kralježnicu. Ergobaby nosiljka i roditeljima ublažava fizički napor jer raspoređuje težinu djeteta između roditeljevih kukova i ramena.

Ergobaby je svoju filozofiju o ergonomiji utkao i u druge proizvode. Među njima su kompaktna Metro kolica koja su jedina kolica u svojoj kategoriji koja imaju certifikat AGR instituta kao “zdrava za leđa”. Ova kolica oduševljavaju roditelje diljem svijeta jer uz njih imate sve – beskompromisnu udobnost, praktičnost i privlačan dizajn.

Proizvodi za spavanje namijenjeni su onim roditeljima koji svojoj bebi žele siguran san. Jastuk za dojenje pruža izvrsnu podršku dojiljama, dok razni dodaci poput torba za pelene čine svakodnevicu s vašom bebom lakšom.

5 RAZLOGA ZAŠTO BISTE TREBALI NOSITI

Tek ste postali ili ćete postati ponosni roditelji, a pred vama su već brojna pitanja: kako izdržati neprospavane noći, kako uhvatiti bebin ritam, kako razumjeti potrebe bebe, a pri tome ne zanemariti svoje, te brojna druga pitanja. Ne brinite, sve je to prirodno, a nosiljka može biti rješenje. Donosimo vam najvažnije razloge koji će vas uvjeriti zašto je nošenje važno.

KAKO ODABRATI NOSILJKU

Ergobaby u svojoj ponudi ima široki spekar nosiljki koje se prilagođavaju svakom životnom stilu. Nosiljke se razlikuju prema sljedećim obilježjima: dob djeteta čiju težinu podržavaju, položajima nošenja, materijalima i dezenima od kojih su izrađene, mehanizmima kopčanja/vezanja i ostalim detaljima koje možete pogledati u našoj tablici za komparaciju.

NAJČEŠĆI MITOVI O KOMPAKTNIM KOLICIMA

Jedna od dvojbi na koju nailaze roditelji prilikom odabira dječje opreme je kupiti veća kolica ili manju i kompaktniju verziju. Argumenti idu u korist i jednima i drugima – pa kako onda napraviti pravi odabir? Bitno je da pri odabiru imate na umu potrebe djeteta, ali i svoje. Ergobaby Metro kolica uspjela su pomiriti obje strane.

Mišljenja naših korisnika

Ergobaby kutak

10-godišnje jamstvo na nosiljke

Jamstvo ErgoPromise obuhvaća sve dječje nosiljke (uključujući marame za nošenje) proizvedene u 2017. i kasnije te pruža 10-godišnje ograničeno jamstvo od dana prve kupnje za proizvodne nedostatke u materijalima i izradi.

Pronađite pravu nosiljku!

Uz pomoć naše tablice za usporedbu proizvoda.

Kliknite na sliku za povećanje ili ispis tablice.

Upute za naše proizvode

Na jednom mjestu dostupne su upute za naše proizvode. Uskoro više!

MENU