Carriwell – moj partner u svakoj fazi trudnoće i dojenja by @dr_ajla

Objavljeno

Kao doktorici i ponosnoj majci osmomjesečne curice, briga o zdravlju i dobrobiti obitelji je moj svakodnevni prioritet, danas više nego ikada. Jedna od najposebnijih faza u mom životu bila je trudnoća i period dojenja. Tijekom tih važnih trenutaka, proizvodi koje koristite postaju ključni jer želite provesti udobno i sretno dane.

Spočetka sam bila veoma izgubljena u mnoštvu inforamacija, te čekala do posljednjeg trena kako bi počela nositi trudničku odjeću. Kao da sam se borila da ne budem jedna od onih trudnica u širokoj majici kratkih rukava i razvučenim tajicama. Ipak jedna od mojih najboljih odluka bila je koristiti Carriwell proizvode tijekom većeg dijela trudnoće, postpartuma i dojenja. Danas želim podijeliti svoje iskustvo i zašto su Carriwell proizvodi postali neizostavni dio moje svakodnevnice.

1. Trudnoća: Udobnost na prvom Mjestu

Tijekom trudnoće, udobnost je ključna, jer veći dio vremena vam smeta – sve! Carriwell trudnički proizvodi su meki, udobni i prilagodljivi. Osim toga, Carriwell tajice su posebno dizajnirane kako bi bile mekane, rastezljive i prozračne, prilagođene osjetljivoj trudničkoj koži i zaista tako i jeste. Dok je druga odjeća ostajala u stražnje dijelu oramara čekajući dane kada ću je opet moći obući tajice su me pratile od sredine trudnoće do danas. 

2. Postpartum: Povratak u Formu

Nakon poroda, tijelo ponovno prolazi kroz drastične promjene. Carriwell tajice za trudnoću nude potporu trbuhu i leđima, stoga su mi bile izvrsne i u  postpartumu. Izrađene su od visokokvalitetnih materijala koji su iznimno prozračni, meki i rastezljivi. Ovaj materijal ne samo da mi je pružio potporu mišićima, već su mi pomogle u vraćanju figure zbog čega sam se osjećala samouvjerenije u svojoj koži. A to mi je trebalo, posebno nekad nakon 3 mjeseca od poroda, jer sam se tada već osjećala dovoljno dobro i svjesno krenula misliti više i o sebi, uz malenu.

3. Dojenje: Jednostavnost i Diskretnost

Carriwell grudnjak za trudnice i dojenje je mek i udoban grudnjak koji se prilagođava promjenama na Vašem tijelu. Ovaj grudnjak omogućava jednostavno otkopčavanje jednom rukom, što olakšava dojenje i pruža maksimalan kontakt koža-na-kožu između Vas i Vašeg djeteta. Osim toga, tajice za postpartum također nude podršku i oblikovanje u doba dojenja, omogućavajući vam da se osjećate udobno i samopouzdano. Ustvari tajice možete nositi i nakon ovog perioda, jer ćete se zaljubiti u njih.

Zaključak: Kvaliteta i Udobnost s Carriwellom

Kroz moje iskustvo, Carriwell je postao sinonim za kvalitetu, udobnost i podršku tijekom različitih faza majčinstva. Funkcionalni, ali i nježni prema vašoj koži i osjetljivim područjima i to u najosljetiljivije doba. Posebno bih istakla svoje oduševljenje razlikom koja se osjeti u toplije, ljetne dane. Uz sve hormonalne promjene, ljeto trudnicama i dojiljama nije omiljeni dio godine. Carriwell je mislio i na to, materijali će vas oduševiti i mogućiti prozračnost kakvu niti jedan drugi materijal na nudi.

Ako ste trudnica, nova mama ili jednostavno tražite proizvode koji će vam olakšati svakodnevni život, Carriwell je brand koji svakako trebate istražiti. Njihovi proizvodi donose kvalitetu i udobnost iznad očekivanja.

Hvala Carriwellu što su mi pomogli da se osjećam sjajno tijekom ove predivne faze u mom životu.

Dr. med. Ajla Pidro Mioković specijalistica je oftamologije i optometrije, a ima završen i MBA program iz smjera menadžmenta u zdravstvu. Svoj je poziv i ljubav prema zdravstvu spojila i sa svojim društvenima mrežama gdje na Instagram profilu pod imenom @dr_ajla svakodnevno informira i educira svoju publiku o prevenciji i liječenju raznih očnih bolesti!

#Carriwell #Majčinstvo #Trudnoća #Dojenje #ZdravljeOčiju #MamaDoktorica #najnaj.eu