Carriwell Grudnjak za trudnice i za dojenje s Carri-Gel potporom podstavljeni crni

51.76  389.99 kn

Pouzdan i izdržljiv Carriwell grudnjak za trudnice i dojilje s punijim grudima. Carri-Gel potpora i podstava grudnjaka pružaju vam potrebnu podršku, a grudnjak ostaje mekan i udoban za nošenje.

 

Opis

Grudnjak za punije grudi i obline s Carri-Gel potporom

Dizajniran za punije grudi i obline, ovaj patentirani, grudnjak za dojenje bez šavova kombinacija je jedinstvene Carri-Gel potpore i lako uklonjivih, mekih jastučića koji Vašim grudima daju izvrstan oblik i potporu. Carri-Gel® je najzdravija opcija kada vam je potrebna podrška u grudnjaku za dojenje.

Povećana potpora

Ovaj grudnjak za dojenje, rezultat je ekskluzivne tehnologije i dizajna, koji pruža povećanu potporu majkama sa punijim grudima.

Udobnost

Izrazito široke naramenice sprječavaju urezivanje, elastični materijal i široki pojasevi pružaju dovoljno mjesta za promjene Vaših grudi i tijela. Ovaj grudnjak izrađen je od svilenkasto mekih i prozračnih mikrovlakana. To u kombinaciji s gelom, koji ostaje mekan i podatan oko vaših osjetljivih grudi, rezultira apsolutnom udobnošću.

Zdravlje

Grudnjak za dojenje s Carri-Gel® potporom jedini je grudnjak s potporom kojeg preporučaju savjetnice za dojenje.

Beba

Dizajn košarice koje se cijele otkopčavaju od naramenice otkriva vašu dojku koliko želite i koliko vam je ugodno dok dojite, te pruža maksimalan kontakt koža-na-kožu između vas i vaše bebe.

Dostupan u XXL: XXL veličini, XXL potpori, XXL udobnosti i XXL povjerenju

Dodatne informacije

Boja

Brand

Veličina

S, M, L, XL, 2XL