BeSafe Beyond: Idemo iznad svih očekivanja

Objavljeno

Upoznajte BeSafe Beyond sustav

Vaše želje i potrebe bile su naša inspiracija u razvoju novog BeSafe Beyond sustava. Predan i ciljani rad tijekom četiri godine rezultirao je rješenjem koje kombinira revolucionarnu inovaciju sa sigurnošću, udobnošću i fleksibilnošću.

Pridružite nam se na putovanju prema najboljim iskustvima budućnosti s najsigurnijim proizvodima na tržištu. Sustav je konačno tu. Upoznajte BeSafe Beyond.

BeSafe Go Beyond

  • Dob: pribl. 0-18 mj
  • Max težina/visina: 13 kg/40-87 cm

BeSafe Beyond

  • Dob: pribl. 6 mj. – 6 godina 
  • Max težina/visina:: 22 kg/60-125 cm


BeSafe Beyond rotacijska baza

  • Dob: pribl. 0 – 6 godina
  • Max težina:22 kg

Jednostavno i fleksibilno

BeSafe Beyond sustav pruža sve što je vašem djetetu potrebno od rođenja do šeste godine. Sa sustavom BeSafe Beyond potreban vam je samo jedan sustav koji prati razvoj vašeg djeteta od djetinjstva do šeste godine. Sastoji se od ISOfix baze koja se lako pričvršćuje u automobil, sjedalice za novorođenče i sjedalice koja se može koristiti do šeste godine. Naravno, uz rotaciju za besprijekorno i ugodno iskustvo.

 U BeSafeu ulažemo puno truda da se djeca što je duže moguće voze u smjeru suprotnom od smjera vožnje jer znamo da to spašava živote. 

BeSafe Beyond sustav čini odabir sjedalice iznimno jednostavnim, bez obzira na vaše potrebe. S našim sustavom rotacije, postaje moguće voziti dijete u suprotnom smjeru još duže, uživajući u svim prednostima koje nudi sustav rotacije. Od 2024. više ne trebate birati između različitih sustava. Zadovoljite sve svoje potrebe u jednom sustavu: BeSafe Beyond.

Sigurno spavanje

Bebe često spavaju, čak i tijekom vožnje automobilom. Jeste li zabrinuti je li sigurno za vašu bebu da leži u autu dok vozite? Nema razloga za brigu – mislili smo i na to, naravno. Naša najnovija inovacija, Active Lay Flat TM, osigurava da vaša beba putuje sigurno, čak i u ležećem položaju. Ako se dogodi nesreća, sjedalica će se automatski pomaknuti u sjedeći položaj, osiguravajući pravi kut potreban za bebu.

Uskoro dostupno

S našim inovativnim sustavom vaše dijete može se voziti sigurno i udobno od rođenja do otprilike 6. godine. BeSafe Beyond bit će uskoro dostupan, u početku u ograničenoj količini. Redovito ćemo ažurirati ovu stranicu, stoga nas pratite i dalje.