Nomi Baby Baza, Bijela

Original price was: 89,59 €.Current price is: 62,71 €.

Nomi Baby savršeno je gnjezdašce za novorođenče – podiže ga na visinu pogleda i hranjenja na mekan i udoban način.

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 89,59 
SKU: 500011 Kategorije: ,

Opis

Nomi Baby omogućuje majkama njihov (Nomi) trenutak, da skoknu pod tuš, naprave doručak ili obave kućanske poslove – dok njihovo novorođenče leži sigurno, udobno i RAVNO te nadohvat ruku u svakom trenutku, a opet dalje od kućnih ljubimaca, prašine ili hladnog poda.
Glatko podešavanje nagiba od vodoravnog do uspravnijeg položaja patentirano je i jedinstveno te raspoređuje težinu djeteta po cijelom tijelu, a ne samo po bokovima i kralježnici. Ta značajka roditeljima omogućuje upotrebu stolice Nomi od prvog dana.

Uspravniji položaji mogu se koristiti kada dijete ojača. Oni omogućuju bolji kontakt očima za obiteljskim stolom, a ako se djetetu prispava, lako ga je vratiti u vodoravni položaj.
Nomi Baby jednostavno se premješta po domu, a praktičan je i u kupaonici ili kuhinji, kada je roditeljima potreban predah ili slobodne ruke, a da pritom i dalje budu blizu djeteta.

Kada dijete bude moglo sjediti samo (u dobi od oko 6 do 8 mjeseci), vrijeme je da se skine Nomi Baby i pričvrsti sjedalo, podloga za noge, naslon za leđa i Nomi Mini.

Za Nomi Baby koncept, potreban vam je Nomi Baby madrac, Nomi Baby Baza, Nomi Standardna noga, Nomi Visoka dječja stolica.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Nomi Baby Baza, Bijela”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)