Nomi Baby Baza, Bijela

62,71  472,49 kn

Nomi Baby savršeno je gnjezdašce za novorođenče – podiže ga na visinu pogleda i hranjenja na mekan i udoban način.

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 89,59  675,02 kn
SKU: 500011 Kategorije: ,

Opis

Nomi Baby omogućuje majkama njihov (Nomi) trenutak, da skoknu pod tuš, naprave doručak ili obave kućanske poslove – dok njihovo novorođenče leži sigurno, udobno i RAVNO te nadohvat ruku u svakom trenutku, a opet dalje od kućnih ljubimaca, prašine ili hladnog poda.
Glatko podešavanje nagiba od vodoravnog do uspravnijeg položaja patentirano je i jedinstveno te raspoređuje težinu djeteta po cijelom tijelu, a ne samo po bokovima i kralježnici. Ta značajka roditeljima omogućuje upotrebu stolice Nomi od prvog dana.

Uspravniji položaji mogu se koristiti kada dijete ojača. Oni omogućuju bolji kontakt očima za obiteljskim stolom, a ako se djetetu prispava, lako ga je vratiti u vodoravni položaj.
Nomi Baby jednostavno se premješta po domu, a praktičan je i u kupaonici ili kuhinji, kada je roditeljima potreban predah ili slobodne ruke, a da pritom i dalje budu blizu djeteta.

Kada dijete bude moglo sjediti samo (u dobi od oko 6 do 8 mjeseci), vrijeme je da se skine Nomi Baby i pričvrsti sjedalo, podloga za noge, naslon za leđa i Nomi Mini.

Za Nomi Baby koncept, potreban vam je Nomi Baby madrac, Nomi Baby Baza, Nomi Standardna noga, Nomi Visoka dječja stolica.

Dodatne informacije

Težina 1,65 kg
Brand

Boja