-30%

Lässig Vreća za spavanje od muslina, zelena, veličina 62/68

49,95  34,97 

Lässig ljetna vreća za spavanje za bebe s GOTS certifikatom izrađena je od organskog pamuka i ima TOG ocjenu 1. Njen patentni zatvarač po cijeloj dužini sa štitnikom za bradu čini oblačenje i svlačenje lakim.
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 49,95 
SKU: 1542016515-68 Kategorije: ,

Opis

GOTS-certificirana Lässig ljetna vreća za spavanje za bebe olakšava noćno mijenjanje pelena i nudi dovoljno prostora za noge bebama koje se vole ritati. Višeslojna muslinska tkanina (napravljena od pamuka (organskog)) nježna je za kožu, lagana je i prozračna te pomaže u održavanju ujednačene i ugodne tjelesne temperature tijekom cijele noći.

Radi lakšeg oblačenja i svlačenja, ova vreća za spavanje bez rukava opremljena je dugim patentnim zatvaračem po cijeloj dužini, što ujedno olakšava i mijenjanje pelena mališanu jer se vreća pritom ne mora u potpunosti skinuti. Štitnik za bradu i zaštitni poklopac na patentnom zatvaraču štite osjetljivu dječju kožu kada je patentni zatvarač podignut i vaše dijete spava.

Vreća za spavanje za bebe ima TOG ocjenu 1, periva je na 30°C u nježnom ciklusu i dostupna je u nekoliko boja i veličina. Lässig vreća za spavanje za bebe proizvedena je i certificirana prema GOTS smjernicama (Global Organic Textile Standard).

Dobro je znati:
Za različite sobne temperature preporučuju se različite vreće za spavanje i odjeća za spavanje. Odabir je lakši ako uzmete u obzir TOG vrijednost zajedno sa sobnom temperaturom. TOG je mjerna jedinica za toplinsku otpornost tekstila i daje informacije o tome koliko je bebi toplo u vreći za spavanje. Što je TOG vrijednost veća, vreća za spavanje je toplija.