Lässig GRE Pamučna torba za pelene, sivo bež

89.95  677.73 kn

LÄSSIG Cotton Essential Bag uspješno spaja ekološku prihvatljivost, stil i funkcionalnost. Izrađena od organskog pamuka, ova torba za pelene dolazi u nenametljivom dizajnu s puno posvećene pažnje detaljima. Također je vodootporna i periva u perilici.

SKU: 1101033273 Kategorija:

Opis

Izrađeno od organskog pamuka! Vodootporna torba za pelene Cotton Essential Bag, iz kolekcije LÄSSIG Green Label impresionira svojom visokokvalitetnom završnom obradom od organskog pamuka i elegantnim dizajnom. Ispod njegove prekrasne i ekološki prihvatljive vanjštine nalazi se iznenađujuće velika količina prostora za pohranu i set dodataka za presvlačenje spreman za upotrebu. Upravo to čini Cotton Essential Bag elegantnim i neizostavnim suputnikom za razdoblje kada je beba u pelenama i nakon toga.

Minimalistička torba za pelene izrađena je od pamuka iz organskog uzgoja. Podrijetlo korištenih materijala čini torbu Cotton Essential Bag ekološki prihvatljivom. Štoviše, robusni i vodootporni premaz slaže se sa svim vremenskim uvjetima. Torba se može prati u perilici na 30°C na nježnom načinu rada te čak i nakon dulje upotrebe, nastavlja pružati vrhunsku funkcionalnost.

Osim svoje ugodne teksture i modernih boja, Cotton Essential Bag ima dodatne detalje koji će mladi roditelji cijeniti, podebljane logotipe Fairness i Kindness – izjave koje odražavaju LÄSSIG-ove vlastite prioritete. Kao proizvođač, LÄSSIG ne brine samo o funkcionalnosti i dizajnu, već također pridaje posebnu važnost poštenoj trgovini i odgovornom korištenju resursa planeta.

Cotton Essential Bag široko se otvara i otkriva podstavu jarkih boja i odličan raspored pretinaca. Roditelji imaju dobar pregled nad odjećom, pelenama, teglicama i ostalim priborom za presvlačenje koji je organizirano pohranjen u velikom glavnom pretincu. Također, boce s vodom mogu se lako pospremiti u vanjske džepove. Opremljeni vodootpornom podlogom za prematanje, dodatkom za kolica i zasebnim remenom za rame, roditelji imaju sve što im je potrebno za uživanje s najmlađima.

Dodatne informacije

Brand

Torbe