Lässig GLA Goldie Ruksak rose

129.95  979.11 kn

Ruksak Glam Goldie pravi je svjetski putnik sa širokim izborom dodataka i oduševljava aktivne roditelje u pokretu s vrlo elegantnim detaljima.

SKU: 1103010708 Kategorije: ,

Opis

Glam Goldie ruksak pravi je putnik po svijetu i na briljantan način spaja funkcionalnost sa stilskim detaljima. Širok raspon dodataka također oduševljava aktivne roditelje koji žele izgledati elegantno i biti dobro pripremljeni kada su u pokretu sa svojim potomcima.
Praktična kopča i dobro organizirana unutrašnjost osiguravaju da imate sve na dohvat ruke. Veliki pretinci i dodaci kao što su vodoodbojna podloga za prematanje, izolirani, uklonjivi držač za bočicu, uklonjivi pretinac za staklenke hrane za bebe, pretinac za mobilni telefon, privjesak za ključeve i još mnogo toga čine Goldie ruksak stvarno praktičnim i komodnim ruksakom. Za kratko vrijeme, ruksak se može pretvoriti u torbu za rame zahvaljujući dodatnoj naramenici. A kukice za kolica omogućuju skidanje torbe s ramena i izravno pričvršćivanje na kolica ili prikolicu za bicikl. Ugodno i praktično.

Dodatne informacije

Brand

Boja

Torbe