Lässig CAS Torbica za dokumente Blocks sivo bež

29,95 

Ova LÄSSIG Torbica za dokumente sjajan je organizator za vrijeme i nakon trudnoće. Patentni zatvarač pruža sigurno čuvanje vaše dokumentacije tijekom i nakon trudnoće.

SKU: 1106010237 Kategorije: , ,

Opis

LÄSSIG Torbica za dokumente pruža prostor za sve važne dokumente – za vrijeme i nakon trudnoće. Ova torbica nudi dovoljno pretinaca tako da imate sve nadohvat ruke – trudničku knjižicu, slike ultrazvuka, zdravstvenu iskaznicu, karton pregleda i karticu cijepljenja. Idealan je i kao dodatak na putovanjima jer imate sve pri ruci – putovnicu, karte i kupone.

Praktična torbica za dokumente ima patentni zatvarač sa svih strana tako da se svi dokumenti mogu sigurno spremiti. Nekoliko džepova s obje unutarnje strane (uključujući 7 džepova za kartice s jedne strane i 3 džepa za bilježnicu s druge strane), kao i prozirni pretinac i držač za olovke, omogućuju da sve bude jasno organizirano. Pretinac s patentnim zatvaračem na poleđini upotpunjuje ovaj sofisticirani svakodnevni dodatak, koji se također može koristiti kao torbica/novčanik.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Lässig CAS Torbica za dokumente Blocks sivo bež”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)