Lässig CAS Organizator za dokumente Blocks siva bež

19,95 

LÄSSIG Organizator čuva sve važne dokumente zajedno, tijekom i nakon trudnoće. Zahvaljujući tankom obliku, organizator stane u svaki džep i neophodan je dodatak prilikom posjete liječniku ili na bilo kojem putovanju.

SKU: 1106001237 Kategorije: , ,

Opis

LÄSSIG Organizator iz kolekcije Casual ima mjesta za sve važne dokumente tijekom i nakon trudnoće. Trudnička knjižica, ultrazvučne slike, zdravstvena iskaznica, zapisnik o pregledu ili potvrda o cijepljenju, ovaj organizator za dokumente nudi dovoljno pretinaca da sve bude pregledno složeno. Organizator je također idealno dizajniran kao putni dodatak za spremanje vaše putovnice i osobne iskaznice, ulaznica i vaučera kako bi vam bili na jednom mjestu i lako dostupni.

Zahvaljujući svom tankom obliku, LÄSSIG Organizator stane u svaku torbu i može se ponijeti bilo gdje. Kada se raširi do kraja, domišljatost ovog organizatora postaje odmah očita. Višestruki pretinci, praktične elastične trake, prozirni plastični džep i držač za olovke olakšavaju organiziranje svega. LÄSSIG Majčin Organizator unosi red u svakodnevicu zaposlenih mama koje su stalno u pokretu te je savršen dodatak prilikom posjeta liječniku ili na bilo kakvom putovanju.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Lässig CAS Organizator za dokumente Blocks siva bež”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)