KneeGuardKids4 oslonac za noge + BeSafe iZi Flex Fix i-Size (100 – 150 cm), Peak mesh, siva

418,90  3.156,20 kn

Za sigurnu i udobnu vožnju bez utrnulosti u nogama!
BeSafe iZi Flex FIX i-Size je autosjedalica (booster s naslonom) za djecu visine 100-150 cm (dob: 4-12 godina) koja ima izvrsne sigurnosne karakteristike te donosi visoke standarde udobnosti i fleksibilna rješenja koja omogućavaju lako postavljanje i namještanje sjedalice, te vožnju troje ljudi na stražnjoj klupi automobila. BeSafe iZi Flex FIX i-Size odobren je u skladu s najnovijim propisom UN R129-02 koji je stupio na snagu u lipnju 2017.

Prvi oslonac za noge KneeGuardKids4 testiran je u sudaru i namijenjen je djeci koja udaraju u prednje sjedalo ili imaju bolove u nogama i leđima. Lako se postavlja i prilagođava visini djece, a pomaže u održavanju pravilnog sjedenja djeteta u svakoj autosjedalici bez potporne noge koja je okrenuta u smjer vožnje.

*Napominjemo da je navedeni dobni raspon samo smjernica koja se temelji na prosječnim vrijednostima i ne ograničava niti jamči vrijeme korištenja

SKU: 10010200-PeakMesh-KG Kategorije: ,

Opis

Sigurnost i fleksibilnost u jednoj autosjedalici

BeSafe predstavlja prvu autosjedalicu za veću djecu (booster s naslonom) na tržištu koja je u potpunosti sukladna s novim standardima za dječje autosjedalice UN R129-02. Nova BeSafe autosjedalica iZi Flex FIX i-Size pruža značajno višu razinu prometne sigurnosti i zaštite za tjelo i glavu djeteta. Autosjedalica je osvojila prestižnu nagradu “Kind + Jugend Innovation Award” u kategoriji ‘Svijet djece na putovanju’.

Superiorna sigurnost
» U skladu s novom uredbom UN R129
» PAD+ za dodatnu zaštitu brade i prsa
» ISOfix prikljućci koji se mogu zaključati omogućuju jednostavnu instalaciju i sprječavaju nepravilnu uporabu
» Dodatna zaštita od bočnog udara (SIP+)
» Vodilice remenog i bedrenog dijela pojasa za optimalno pozicioniranje pojasa

Najveća udobnost
» Naslon za glavu posebno oblikovan za poboljšani pogled i potporu za spavanje
» Jednostavno podešavanje visine za rast s djetetom
» PAD+ za dodatnu udobnost
» Mogućnost nagiba
» Integrirana ručka za nošenje

Jedinstvena fleksibilnost prostora
» Tanak dizajn koji djetetu još uvijek pruža dovoljno prostora
» Odvojivi SIP odbojnici omogućuju 3 sjedalice/osobe u jednom redu

Superiorna sigurnost
Kako bi osigurao maksimalnu zaštitu za dijete, BeSafe Flex FIX i-Size opremljen je inovativnim modularnim sustavima s tri sloja zaštite od bočnog udara. Dodatna SIP+ zaštita po potrebi se može ukloniti (i bez dodatne zaštite autosjedalica je odobrena prema najnovijoj regulativi) pogotovo kada se postavljaju tri sjedalice u jedan red u automobilu. Naslon za glavu u obliku slova V omogućava udoban položaj i pruža podršku za spavanje, istovremeno pružajući djeci širok vidik izvan automobila. Sjedalica nema nepotrebne rogove za navođenje pojasa čime se smanjuje mogućnost pogrešne upotrebe i povećava sigurnost, a ima potpuno novu međunožnu kopču, inspiriranu BeSafe pojasom za trudnice, koja pomaže u održavanju bedrenog pojasa u optimalnom položaju na kukovima djeteta.

Jedinstvena fleksibilnost prostora
Visina autosjedalice može se jednostavno podesiti od 100 do 150 cm, što je moguće učiniti s obje strane sjedalice dok dijete sjedi u njoj. Mogućnost uklanjanja dodatne bočne zaštite (SIP+) omogućava smještanje 3 autosjedalice, odnosno 3 osobe na stražnju klupu automobila.

Maksimalna udobnost za dijete i praktičnost za roditelje
BeSafe iZi Flex FIX i-Size dizajniran je tako da djeci omogućava najveću udobnost s naslonom koji raste s djetetom i ima mogućnost naginjanja u položaj za spavanje. Roditeljima praktičnost upotrebe osiguravaju: lako kopčanje djeteta, jednostavno postavljanje i modularnost sjedalice čiji se naslon prilagođava kako bi pristajao različitim tipovima automobilskih sjedala i prostorima raznih veličina.

3D mrežasta tkanina
Tkanina BeSafe Mesh ima 3D strukturu i slojeve koji omogućavaju cirkulaciju zraka među njima. Na taj se način, dok zrak struji između slojeva, umanjuje toplina i vlaga čime putovanje postaje ugodnije i udobnije. Ovim sustavom BeSafe 3D Mesh mrežasta tkanina nudi do 8 puta veću propusnost zraka na dostupnim autosjedalicama.*
*3D mrežasta tkanina koja se koristi na autosjedalicama BeSafe pruža do 8 puta veću propusnost zraka od uobičajene tkanine obložene PU pjenom.

Tehničke informacije:
Visina: 100-150 cm
Dob: Pribl. 4 – 12 god.*
Postavljanje: ISOfix ili automobilski pojas s uporištem u tri točke
Smjer: u smjeru vožnje
Atest: UN R129 (100-135 cm i-Size, za specifična vozila 135-150 cm)

 

Težina autosjedalice: 7 kg
D x Š x V: 42 x 52 x 64 cm (u najnižem položaju i uključujući SIP zaštitu)
Širina bez SIP zaštite: 44 cm
Visina sjedala u najvišem položaju: 82 cm

KneeGuardKids4

Prvi potpuno podesivi oslonac za noge testiran na sudar!
Pomaže u održavanju pravilnog sjedenja djeteta u svakoj autosjedalici okrenutoj u smjeru vožnje bez postavljene potporne noge, kad god putujete automobilom, bez obzira na udaljenost.
Oslonac za noge sprječava utrnulost u djetetovim nogama jer se više neće naslanjati na rubove autosjedalice što uzrokuje pritisak ispod koljena.
Ono što je važno, KneeGuardKids, kada podupire noge, pomaže da se djetetova leđa oslanjaju na sjedalicu i glava ostaje unutar zaštićenog područja.

Lako se sastavlja i prilagođava pojedincu odnosno potrebama malog putnika.
Pogodan je za djecu čak i do 9-10 godina.
Pogodan za automobile sa i bez ISOFIX-a.
U oba slučaja, oslonac za noge je fiksiran jednako sigurno.
U slučaju nezgode ne kreće se po vozilu tako da ne predstavlja prijetnju putnicima. Preporučuje se djeci koja udaraju u sjedalo sprijeda ili imaju bolove u nogama i leđima.

Tehničke specifikacije

Kompatibilan sa svim autosjedalicama okrenutim prema naprijed, bez noge za opterećenje.

Za djecu do 10 godina (manje od 30 kg)
Dimenzije:
Ploča za noge 38 × 20 × 3,2 cm
Traka za kontrolu visine 6,5 × 8 × 32,5 cm
Nožna ploča 31,5 × 15 × 2 cm

Raspon regulacije visine (54 cm) i kut (135°)

Težina proizvoda: 1,5 kg
Težina proizvoda s ambalažom: 1,9 kg
Materijali: ABS, PP, PC
Boja: Tamno siva
Dizajnirano u Južnoj Koreji
Proizvedeno u Kini
Proizvod zaštićen patentnim zakonom
Jamstvo – 24 mjeseca

Dodatne informacije

Atest

Brand

,

Dob djeteta

Od 4 do 12 godina

Materijal

Mrežasti

Model

iZi Flex

Rotacijske sjedalice

Ne

Smjer voznje

U smjeru vožnje

Način postavljanja

,

Visina djeteta

Boja

Grupa