BeSafe iZi Plus X1 (0-25kg), Black Cab

530,76 

Težina: 0 – 25 kg
Dob: oko 6 mj. – 5 godina
Skupina: 0+/1 i 2
Atest: ECE r44 04
Postavljanje: automobilski pojas s uporištem u tri točke
Smjer: suprotno od smjera vožnje

*Napominjemo da je navedeni dobni raspon samo smjernica koja se temelji na prosječnim vrijednostima i ne ograničava niti jamči vrijeme korištenja

SKU: 11005683-BLACKCABF Kategorija:

Opis

Izvanredna sigurnost
U novoj autosjedalici iZi Plus X1 djeca se mogu voziti okrenuta u suprotni smjer vožnje do 25 kg (približno do 5. godine), što je čak 5 x sigurniji način vožnje. Sjedalica je prošla na švedskom Plus Testu s odličnim rezultatima, a taj je test poznat kao najrigorozniji test sudara na svijetu. Najnovija generacija dodatne zaštite od bočnog udara (SIP+) jednostavno se montira na bok sjedalice i apsorbira dodatnih 20% sila pri bočnom udaru.

Najveća udobnost
iZi Plus X1 pruža izvanredne razine udobnosti kako djetetu, tako i roditeljima. Magneti za pametni pristup drže pojaseve sjedalice sa strane i tako olakšavaju stavljanje djeteta u sjedalicu, a tri položaja nagiba koji se mogu podesiti nakon instalacije pružaju veću fleksibilnost. Materijali visoke kvalitete te posebno mekan potporni jastučić vašem djetetu čine svako putovanje još udobnijim.

Posebno dug vijek trajanja
Uz posebnu opciju namještanja iZi Plus X1 može kompenzirati nagib automobilskih sjedala, čime se uvijek postiže optimalan ležeći položaj. U kombinaciji s posebno oblikovanim jastučićem s mekim umecima od pjene, djeca mogu vrlo rano prijeći na iZi Plus X1. Za još dulju upotrebu, iZi Plus X1 pruža posebno velik prostor za noge za veću djecu, tako da ga možete koristiti do otprilike 5 godina.

Težina autosjedalice: cca. 12 kg
D x Š x V: 65 x 45 x 56 cm
Visina s naslonom za glavu u najvišem položaju: 63 cm

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “BeSafe iZi Plus X1 (0-25kg), Black Cab”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)