Objavljeno

5 savjeta za putovanje s djecom

Putovanje automobilom = uživanje u divnoj slobodi ceste! Putovanje nije samo odredište, već cijeli doživljaj koji počinje onog trenutka kad uđete u svoj automobil. No, hoće li duga vožnja automobilom s vašom malom djecom biti jednako ugodna? Uz ove savjete, možete biti sigurni da hoće!

1. Učinkovito organizirajte svoj automobil

Sastavite popis svih stvari koje će vašem mališanu i vama zatrebati tijekom putovanja te popis stvari koje će vam trebati tek kad stignete. Na taj način možete brzo i učinkovito organizirati svoj automobil.

Što vam treba biti na dohvat ruke tijekom putovanja?

  • Torba za pelene
  • Rezervna odjeća
  • Hrana i piće
  • Omiljena igračka za zabavu na putu
  • Putni krevetić

 

AeroMoov Instant Travel Cot toliko je kompaktan da ga lako možete staviti na vrh svog kovčega.

2. Zaštitite svoje mališane od vrućine

Ljeto donosi nesnosne vrućine stoga je iznimno bitno zaštititi djecu od sunca u automobilu. Obavezno stavite odgovarajuće sjenila na prozore i stavite zračnu podlogu u autosjedalicu. Poseban 3D zračni sloj u AeroMoov zračnim podlogama omogućuje stalnu cirkulaciju zraka iza leđa, nogu i glave vašeg djeteta. To će smanjiti rizik od pregrijavanja i pomoći kod znojenja. Nema više pritužbi na mokra leđa ili slijepljenu kosu!

 

Dodatni savjet: Zračna podloga za kolica idealan je način da vaše dijete bude suho i u ljetnim šetnjama! 

3. Odmor, odmor, odmor

Preporučamo da vaša beba neprekidno putuje maksimalno 2 sata u autosjedalici. Također, starije dijete morati protezati noge svaka 2 do 3 sata. Stoga, planirajte unaprijed i pronađite mjesta na kojima možete zakazati nekoliko dužih odmora.

 

Možete upotrijebiti i AeroMoov putni krevetić kako biste u tren oka stvorili sigurno mjesto za odmor vašeg mališana! Ili ga možete koristiti kao mjesto za igru za svoje malo dijete! S odgovarajućem krovićem možete čak stvoriti ugodno, hladno mjesto u hladu. AeroMoov putni krevet možete ponovno brzo sklopiti kada dođe vrijeme za polazak.

4. Osigurajte dovoljno hrane i pića 

Ako imate bebu, preporučujemo da se pridržavate uobičajenog vremena hranjenja. Ako je vrijeme vruće, čak im možete dati malo više dječje hrane (na bazi mlijeka) kako biste bili sigurni da će vaše dijete ostati hidrirano. Ova vremena hranjenja lako je kombinirati s pauzama od vožnje. Nahranite svoju bebu, promijenite joj pelene i pustite je da se malo igra u putnom krevetiću. Na ovaj način, kada ponovno nastavite svoje putovanje, velika je vjerojatnost da će vaša beba brzo zaspati.

 

Ako imate starije dijete, lakše mu je dati bočicu s vodom, keks ili krišku voća. Ovo također možete koristiti kao distrakciju tijekom teških trenutaka (svi to ponekad možemo koristiti). Bez brige ako vaš mališan nešto prolije. AeroMoov zračna podloga održati će autosjedalicu čistom, a nakon putovanja ga možete staviti u perilicu rublja na 40°C.

5. I još malo odmora

Nastojte zadržati zdrave navike spavanja i ritam vašeg djeteta tijekom odmora. Čak i kad ste na putu. Redovito vrijeme hranjenja i puno pauza s vremenom za igru odličan su početak. Što još možete učiniti?

 

Zamračite prozoregdje god je to moguće. Ponesite ‘dom’ sa sobom, na primjer u obliku omiljene igračke. Također, možete koristiti deku u autosjedalici kako biste svojoj bebi pružili osjećaj sigurnosti. Provjerite da vaš radio nije preglasan. Zujanje motora i lagano ljuljanje automobila pomoći će vašem mališanu da zaspi.

 

Ipak, najviše od svega: opustite se! Ako svoj odmor započnete opušteno, lakše će se smiriti i vaš mališan.

 

Sretan put!