Lässig Pončo za plažu, Camel pink

39,95 

LÄSSIG pončo za plažu s vanjskim materijalom od poliestera (recikliranog) s UV zaštitom 80 poziva vas da se ušuškate nakon prskanja i izvrsno vas grije. Dok vanjski dio od mikrovlakana štiti od vjetra, udobna unutrašnjost od frotira upija vlagu.

SKU: 1433003638 Kategorije: , , ,

Opis

LÄSSIG pončo za plažu s vanjskim materijalom od poliestera (recikliranog) ima UV zaštitu 80 i idealan je pratilac na plaži iu bazenu te idealna nadopuna LÄSSIG Splash & Fun kolekciji.

Pončo za plažu izvrsno će vas ugrijati nakon prskanja. Ne samo da vas štiti od sunca, već i od vjetra zahvaljujući vanjskom dijelu od mikrovlakana koji se brzo suši i čvrsto je tkan. Pahuljasti i upijajući ručnik iznutra upija vlagu i poziva vas da se ušuškate.

Ugodan pončo također je ručnik s kapuljačom koji štiti od vjetra, ručnik za kupanje koji se brzo suši i prostirka za plažu koja odbija pijesak. Multitalent u kojem se mališani dobro zabavljaju.

Korištenjem recikliranih materijala i inovativnih procesa, kao i odbacivanjem životinjskih komponenti, LÄSSIG doprinosi kružnom gospodarstvu i očuvanju zemljinih resursa. Za pončo za plažu, na primjer, plastični otpad (npr. jednokratne boce i proizvodni otpad) je recikliran i pretvoren u novi materijal.

LÄSSIG pončo za plažu s UV zaštitom od UPF 80 testiran je prema UV STANDARDU 801 (Hohenstein).

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Lässig Pončo za plažu, Camel pink”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)