IGRAČKE KOJIMA JE SAMO MAŠTA OGRANIČENJE

Kocke koje pomažu djeci u razvoju te se razvijaju kako djeca rastu

Igračke koje su izdržljive, sigurne i osim toga osiguravaju da vaše dijete kroz aktivnu igru razvija svoje motoričke sposobnosti. Igračke koje će trajati godinama i koje su namijenjene za bebu od 6 mjeseci pa sve do dobi od 6 godina? To je san svakog roditelja. Ali postoji li? Naravno! Ne tražite dalje, jer MODU je ono što tražite.

MODU je modularni sustav kocki koje možete međusobno povezati i graditi sve vrste konstrukcija te igrati razne igre.

Elegantne su i u neutralnim tonovima, s malim naglascima u boji. Po tom minimalističkom dizajnu vidi se da MODU ima skandinavske korijene. U Kopenhagenu ga je razvio tim mladih ljudi koji su stvarajući modularne kocke, imali samo jedan cilj na umu: dizajnirati izdržljivu igračku koja pomaže djeci da razviju i održavaju svoje motoričke sposobnosti.

 To su razlozi zbog kojih roditelji vole MODU kocke, ali zašto djeca obožavaju MODU kocke?

1. SVE MOŽE I SVE IDE ZAJEDNO!

Mekane kocke mogu se međusobno povezivati u beskrajnom broju kombinacija, prema fiksnim planovima ili samo pomoću vaše mašte. A to je bitno djeci! Jedno dijete će željeti slijediti plan za izgradnju fantastične rakete, dok drugo neće željeti ništa više nego izgraditi umjetničko djelo iz svoje mašte. Zahvaljujući MODU s mekim blokovima, odvojenim kotačima i spojnicama svako dijete može igrati svoju omiljenu igru. No, ono što je sigurno je da se svi aktivno igraju i to im pomaže rasti!

2. AKTIVNA IGRA POMAŽE U ODRASTANJU

Kad se djeca igraju, grade, stvaraju i izmišljaju građevine s MODU kockama tada razvijaju motoričke vještine. To je zato što djeca često koriste cijelo tijelo za izgradnju kreacije. Oni se protežu, dižu, okreću i sklapaju komade zajedno – i tako razvijaju svoje motoričke sposobnosti. Ovaj način igranja zove se aktivna igra, a dijete ima puno koristi od njega tijekom svog fizičkog razvoja.

Cijelo to vrijeme, djeca ne primjećuju da uče jer su sretna što mogu uživati u potpunosti – tijelom i dušom u mekanim kockama koje se ne mogu potrgati!

3. UZ MODU STJEČETE PRIJATELJE

Upravo zato što su modularne kocke MODU toliko svestrane, djeca različite dobi moći će se igrati zajedno. Stariji brat gradi hodalicu s kojom njegova mlađa sestra može naučiti hodati. Bake i djedovi koji su u potrazi za igračkama s kojima će se svi njihovi unuci moći igrati, naći će u MODU-u upravo ono što traže. Njihova šestogodišnja unuka moći će uživati u igri s MODU kockama zajedno sa svojim trogodišnjim bratom. U međuvremenu njihov četverogodišnji unuk zahvaljujući MODU-u lakše će zadržati ravnotežu na klimavom mostu držeći za ruku većeg suigrača ili pridržavajući ruku svoje bake ili djeda.

Mišljenja naših korisnika

“Igra je najviši oblik istraživanja.”

Albert Einstein

CURIOSITY SET ZA MALE ZNATIŽELJNIKE

Sadržaj ovog startnog kompleta naučit će vašu djecu kako držati ravnotežu, ljuljati se, skakati, voziti se i još mnogo toga. Dijete i vi izrađivat ćete kreacije u stvarnoj veličini prilagođene motoričkim sposobnostima vašeg djeteta. Zabava će početi odmah i ovaj početni set već je dovoljan da pokrene maštu i razvoj motoričkih sposobnosti.

EXPLORER SET ZA MALE ISTRAŽIVAČE

Ovo je komplet za srednju razinu s kojim možete napraviti najmanje 8 osnovnih kreacija u prirodnoj veličini, a za kreativce nudi još puno više opcija. Ovaj super zabavni početni set omogućava igru bez granica i vašem djetetu pomoći će da savlada glavne motoričke sposobnosti.

DREAMER SET ZA MALE SANJARE

Napravite više od 12 jedinstvenih kreacija u životnoj veličini s najvećim MODU starter kompletom – s tim kracijama djeca se mogu voziti, ljuljati, kotrljati, skakati, penjati se i balansirati! Igra počinje već pri procesu izgradnje kreacija i nastavlja se kroz godine aktivne igre.

MENU