KRENITE U AVANTURE UZ YUMI YAY LIKOVE

Provedite vrijeme prije spavanja s vašim mališanom i veselim Yumi Yay likovima

Vole li vaša djeca avanture glavnih junaka braće Grimm? Ili možda Disney likove? Možda više vole učiti o magiji kroz neku od knjiga Harryja Pottera? Ili…je možda uranjanje u svijeta Yumi Yay-a najbolja ideja?

Otti, Finn, Tika i Billy su četiri prijatelja koji žive među drvećem šume Yumi Yay. Oni su svi jedinstveni (baš kao i vaše dijete), oni su najbolji prijatelji. Tko će biti miljenik vašeg djeteta?

Svaki Yumi Yay prijatelj je dostupan kao vesela i šarena noćna svjetiljka. Dva Yumi Yay junaka čine jedan set svjetiljki, a dostupne su dvije kombinacije setova.

Ove noćne lampice s pričom, dodatno će zbližiti vas i vašeg mališana. Dolaze s 3 jačine svjetla i mogu svijetliti cijelu noć ili se automatski ugasiti nakon 20 do 40 minuta, ovisno o vašim željama i potrebama vaše bebe.

3 jačine svjetla

4 Yumi Yay lika

Paketići za poklon

Postolje s USB punjenjem

Uskoro i pričice u prodaji!

YUMI YAY – VIŠE OD LAMPICA

Yumi Yay noćne lampice više su od toga jer iza njih stoje Yumi Yay likovi Finn, Otti, Billy i Tika. Ovi likovi osmišljeni su tako da svaki od njih ima drugačiji karakter koji će biti pojašnjen u kratkim i poučnim pričicama čija nas izdanja uskoro očekuju! Dotad su zgodan dodatak vašoj mašti – smislite svoju pričicu i prepričajte avanture Yumi Yay likova svojim najdražima pred spavanje. Na taj način ćete kvalitetno provesti vrijeme sa svojim klincima te ih naučiti dobrim vrijednostima i ponašanju.

BOJE LI SE VAŠI KLINCI MRAKA?

Strah od mraka ili Nyctophobia je česta pojava kod djece koja se često pojavljuje kao dio razvojnog procesa djeteta u periodu od 3 do 5 godine života djeteta. Kod neke djece traje kraže, dok kod nekee djece može trajati i nekoliko godina. Neke studije procjenjuju da je strah od mraka prisutan kod oko 17% djece.

ŠTO DOLAZI U PAKETU?

Paket uključuje:

💛 1 noćnu lampicu

💛 2 silikonske navlake

💛 3 načina rada

💛 Samostalni rad: 20 sati

💛 USB adapter i postolje za punjenje

💛 Mjere: visina 9 cm, promjer 6 cm

💛 Materijali: plastika, prehrambeni silikon, drvo bambusa

Yumi Yay preporukaIstraži našu ponudu

MENU