Objavljeno

Spremni za plažu

Ljeto se bliži i sa sobom donosi jedno od omiljenih odredišta – plažu. Dok roditelji žude za osvježenjem i opuštanjem na suncu, uz zvukove valova i s pijeskom pod nogama, djeca se vesele cjelodnevnoj igri u pijesku i moru. 

Kako bi odlazak na plažu prošao što je bolje moguće, najbitnije je dobro se pripremiti. U nastavku vam donosimo mali šalabahter pun savjeta i preporuka kada dođe do spremanja stvari za plažu. 

Jedna od najbitnijih stvari je pametno spremiti torbu za plažu, odnosno predvidjeti koje će vam stvari sigurno trebati i bez kojih ne možete, a koje stvari i nisu toliko bitne za ponijeti.

 

Torba za plažu

Torba za plažu treba biti dovoljno velika da u nju stane sve što će vaši mališani, ali i vi zatrebati tijekom cijelog dana na plaži. Savršen odabir je Lässig Statement torba. Pamučna torba kompaktnog dizajna, koja će sigurno pohraniti sve potrebne stvari.

Torba može pohraniti mnoge stvari

U torbu je neophodno spremiti hlačice ili pelenu za kupanje. Kod odabira odjeće za kupanje važno je da imaju UV zaštitu. Također trebaju biti izrađeni od materijala koji su udobni i nježni za dječju kožu kako bi djeca mogla nesmetano uživati u ljetnim radostima. Osim kreme sa zaštitnim faktorom, neizbježan proizvod u borbi protiv sunca je i šeširić koji će djetetu zaštititi područja vrata i vlasišta. Lässig šešir sa zaštitom za vrat izrađen je od tkanine koja se brzo suši što bebi garantira zaštitu i udobnost.

S obzirom na njen prostrani dizajn u torbu možete spremiti i užinu kako bi mališani imali što grickati na plaži. Spremite užinu, svježe voće ili grickalice u b.box kutiju za užinu te sigurno pohranite u organizator za kolica. Nemojte zaboraviti ni bocu s vodom. Svi znamo da je prilikom izlaganju suncu i visokim temperaturama važno ostati hidratiziran. Uz termo bočicu to je i lagano! Tekućine u ovoj boci ostaju hladne do čak 15 sati. Boca je nepropusna tako da nema brige od promočenih stvari.

 

Savjet: izbjegavajte jako sunce i držite se hlada. Kada su djeca na suncu, obavezno koristiti odjeću s UV zaštitom!

Lässig šešir štiti područja vrata i vlasišta
Putni krevetić

Neizostavna stvar kod odlaska na plažu, ili bilo gdje u prirodu, sigurno je i putni krevetić. On će djetetu omogućiti siguran i udoban prostor za san i za igru, a dijete će se osjećati kao kod kuće. AeroMoov putni krevetić dizajniran je da bude siguran i čvrst za vaše dijete, ali je također i lagan, kompaktan te lako prenosiv. Ako vaše dijete ne voli pijesak, krevetić će mu biti udobno okruženje za igru. Za dodatno uživanje, ali i zaštitu, tu je krović koji će osigurati maksimalnu zaštitu od sunca, ali i privatnost prilikom spavanja ili igranja u krevetiću.

AeroMoov putni krevetić lako se sklapa i prenosi
Kolica

Odlazak na plažu ne može proći bez kolica, a idealan odabir su Ergobaby Metro+ kompaktna gradska kolica. Lako se sklapaju jednom rukom te su lako prenosiva na putu do plaže. Osim što su mekana poput oblaka, Metro+ ima mogućnost spuštanja u potpuno polegnuti položaj i tako je idealan za spavance na plaži. Kako bi vožnja do plaže tijekom vrućih ljetnih dana vašem djetetu bila maksimalno ugodna, tu je AeroMoov zračna podloga za kolica. Posebna 3D struktura osigurava optimalnu cirkulaciju zraka i tako smanjuje znojenje što vožnju do plaže čini još udobnijom. 

 

Organizator za kolica

Za kraj, vrijeme je za spremanje organizatora za kolica! Lässig organizator za kolica može držati sve vaše bitne potrepštine pri ruci. Pričvršćen je izravno na kolica s priloženim kukicama, a patentni zatvarač drži vaše stvari na sigurnom. Idealan je odabir za spremanje novčanika, ključeva, mobitela i ostalih stvari koje vam trebaju biti nadohvat ruke kada ste u pokretu.

Bitne stvari su vam nadohvat ruke