Nomi Dječja stolica, Smeđa+ Nomi Standardna baza Uljena bijela

Nomi – visoka dječja stolica nove generacije

Isprobajte naš Nomi konfigurator i složite idealnu kombinaciju boja i dodataka.

1.800,00 kn

SKU: 200003_100101 Kategorija:

Opis

Nomi visoka dječja stolica osnova je Nomi koncepta. Namijenjena je za djecu od otprilike 3 godine pa sve do tinejdžerske dobi. Nomi visoku dječju stolicu možete nadograđivati dostupnim dodacima i pružiti svom djetetu potrebnu potporu kroz sve faze odrastanja – počevši od trenutka rođenja vaše bebe.
Izaberite boju koja će se najbolje uklopiti u vaš životni prostor i uživajte u odrastanju vašeg djeteta uz potporu Nomi visoke dječje stolice.

Kod odabira boje Nomi visoke dječje stolice, birate kakvo će vam biti sjedište, naslon za leđa, potpora za djetetove noge i boju drvene noge. Noga stolice izrađena je od punog drveta i svaka je jedinstvena po svom karakteru i izgledu. Budući da se noge međusobno razlikuju ovisno o starosti drveta od kojeg su izrađene, kao i mjesta gdje je raslo, svakako treba znati da će se vidjeti i određene razlike među njima.

Noga je dostupna u različitim bojama i od različitih vrsta drveta. Razlika je isključivo vizualna: trajnost i performanse su potpuno iste u svim opcijama.

Dostupne boje:
Standardna noga: Jezgra od bukovog furnira obloženog hrastovim furnirom. Obrađeno bijelim uljem.

Dodatne informacije

Težina 4.63 kg
Brand