-40%

Lässig Kapa sa zaštitom za vrat, milky

19.95  150.31 kn
11.97  90.19 kn

Lässig šeširić za sunčanje sa zaštitom za vrat ima UV zaštitni faktor 80 za zaštitu osjetljivog vlasišta beba i male djece. Brzosušeća i prozračna tkanina od recikliranog poliestera osigurava bezbrižne ljetne dane.

Najniža cijena u 30 dana prikazati će se odabirom opcija
SKU: 1433006143 Kategorija:

Opis

Izrađena od recikliranog poliestera, jednobojni Lässig šeširić za sunčanje sa zaštitom za vrat osigurava bezbrižne ljetne dane. Njegov UV zaštitni faktor od 80 štiti osjetljivo vlasište beba i male djece ljeti. Savršeno se nadopunjuje s UV zaštitnim pelenama za kupanje iz Lässig Splash & Fun kolekcije.

Zaštita za vrat koju pruža ovaj šeširić, štiti glavu i oči vašeg djeteta, kao i područje vrata od sunčevih zraka. Može se vezati ispod brade da ga ne otpuhne vjetar.

Lagana, prozračna i brzo sušeća tkanina Lässig šešira, čini ga ugodnim za nošenje na plaži ili u vodi. A kada dođete kući, šešir se može prati na 30°C na nježnom ciklusu..

U proizvodnji šešira Lässig šešira, otpadna plastika je reciklirana tako što je ispredana u pređu, pretvarajući ekvivalent sedam PET boca u metar tkanine. Korištenjem recikliranih materijala i inovativnih procesa te isključivanjem komponenti životinjskog podrijetla, Lässig doprinosi kružnom gospodarstvu i očuvanju resursa našeg planeta.

Lässig šešir za sunčanje ima UV zaštitni faktor 80 i u skladu je s UV Standardom 801.

Dodatne informacije

Brand

Dob djeteta

3-6 mj., 7-18 mj.

Boja