NOMI – VISOKA DJEČJA STOLICA NOVE GENERACIJE

Prati rast vašeg djeteta od rođenja

Nomi je osmišljen u želji da se napravi najbolja svjetska visoka dječja stolica koja zadovoljava i formu i funkciju. Lako se namješta bez upotrebe alata i raste zajedno sa rastućim potrebama vašeg djeteta za zajedničkim stolom. Meke i blage konture izgledaju vrlo lijepo i pozivaju dijete na aktivnost i kretanje u različitim položajima sjedenja.

DJECA VOLE KRETANJE

Čak i kada sjede. Upravo je to razlog zašto dobra visoka dječja stolica mora podupirati i slobodu kretanja – kako prilikom sjedenja za stolom, tako i prilikom penjanja u stolicu i silaženja s nje.

Nomi je osmišljen u želji da se napravi najbolja svjetska visoka dječja stolica, koja zadovoljava i formu i funkciju. Nomi se lako namješta bez upotrebe alata i raste zajedno sa rastućim potrebama vašeg djeteta za zajedničkim stolom. Meke i blage konture izgledaju vrlo lijepo i pozivaju dijete na aktivnost i kretanje u različitim položajima sjedenja.

Peter Opsvik dizajnirao je Nomi- i mnoge druge stolice poput Tripp Trappa koje su postale klasik i koriste se diljem svijeta u uredima, dnevnim sobama i dječjim vrtićima.  U svom dizajnu Peter najviše razmišlja o načinu na koji ljudi sjede. Njegov cjelokupni rad temelji se na njegovoj „filozofiji aktivnog sjedenja“ i „beskompromisnom“ pristupu funkcionalnosti koji poštuju i naše tijelo i naš globalni okoliš

Nomi visoka dječja stolica osnova je Nomi koncepta. Ova stolica namijenjena je za djecu od otprilike 2 godine pa sve do tinejdžerske dobi. Lako možete nadograđivati vašu Nomi visoku dječju stolicu s dostupnim dodacima i pružiti svom djetetu potrebnu potporu kroz sve faze njegova odrastanja – počevši od trenutka rođenja vaše bebe.

Nomi Baby savršeno je gnjezdašce za novorođenu bebu do otprilike 6 mjeseci starosti. Pričvršćen je direktno na drvenu bazu i lako ga je zamijeniti sa sjedištem u trenutku kada vaše dijete počne samostalno sjediti.

Nomi Mini je ogradica za djecu starosti između 6 i 24 mjeseca. Lako se pričvršćuje na sjedište Nomi visoke stolice i jednako se lako skida kada više nema potrebe za njegovim korištenjem, odnosno kada djetetu više nije potrebna dodatna potpora i može se samo penjati u stolicu i silaziti iz nje.

Ostali dostupni dodaci za Nomi su Nomi pladanj by Evomove, pojasevi, Play luk s igračkama i jastučići za udobnije sjedenje koji su dvostrani.

1. korak – Odaberite bazu

Drvena baza osigurava čvrstoću, fleksibilnost i dugotrajnost visoke dječje stolice. Jedinstveni oblik osigurava da su visina i dubina sjedišta uvijek savršeno podešeni.

Noga stolice izrađena je od punog drveta i svaka je jedinstvena po svom karakteru i izgledu. Budući da se noge međusobno razlikuju ovisno o starosti drveta od kojeg su izrađene, kao i mjesta gdje je raslo, svakako treba znati da će se vidjeti i određene razlike među njima.

Noga je dostupna u različitim bojama i od različitih vrsta drveta. Razlika je isključivo vizualna: trajnost i performanse su potpuno iste u svim opcijama.

Standardna noga: Jezgra od bukovog furnira obloženog hrastovim furnirom. Obrađeno bijelim uljem ili crnim lakom.

Premium noga: Hrastov furnir obrađen uljem. Ili furnir oraha obrađen uljem.

2. korak – Odaberite stolac

Nomi se vrlo lako prilagođava kako bi odgovarao promjenjivim potrebama vašeg djeteta – od novorođenčeta do tinejdžera. Besprijekorno i bez alata.

Sjedalo i oslonac za noge možete podesiti okretanjem ručice, koja se lako otpušta i zateže rukom. To znači da možete brzo prilagoditi Nomi kako bi odgovaro promjenjivim potrebama vašeg djeteta – ili kako biste ga prilagodili djetetu koje vam je došlo u goste. Zavijeni oblik noge osigurava dodatnu sigurnost jer sprječava propadanje sjedala i oslonca za noge, u slučaju da zaboravite zategnuti ručicu.

Nomi treba prilagoditi visini vašeg djeteta i stola. Počnite tako da namjestite sjedalo tako da laktovi vašeg djeteta budu ravno na stolu; zatim podesite oslonac za noge tako da su bedra ravna, a stopala opuštena na osloncu za noge. Konstrukcija noge osigurava da je dubina sjedala i oslonca za noge uvijek ispravna.

Čvrsti oslonac za noge temelj je dobre pokretljivosti i zdravog motoričkog razvoja.

Stolac (plastični dio) dolazi u čak 9 boja.

3. korak – Odaberite dodatke

Nomi stolac modularan je stolac što znači da ga možete prilagođavati svojim potrebama i potrebama svoje bebe i to kroz dodatke.

Ako ga želite koristiti od samog rođenja bebe, tu je Nomi Baby gnijezdo koje će vaša beba obožavati. Nomi Mini ogradica trebat će vam kad se beba krene posjedati jer predstavlja sigurnosnu barijeru koja onemogućava dijete da ispadne. Uz Nomi Mini možete kombinirati i sigurnosne pojaseve ako želite biti još sigurniji kao i jastučiće koji omogućavaju dodatnu udobnost. Nomi Play je luk s igračkama koji se postavlja na Nomi Baby.

NOMI DODACI

Nomi Baby dolazi u paketu s reverzibilnim Oeko-tex® madracem i pojasevima koji se mogu prati. Odaberite između tri jastuka s različitim bojama na svakoj strani. Sigurnosni pojas ima učvršćivanje u 5 točaka, a može se koristiti i kao pojas s učvršćivanjem u 3 točke.

Nomi Mini je poput sigurne ruke oko vašeg djeteta u vrijeme kada uči sjediti bez pomoći za stolom. Nomi Mini udovoljava novim i strožim sigurnosnim standardima, a istovremeno pruža udobnu potporu vašem djetetu – i još uvijek dopušta slobodno kretanje.

Sigurnosni pojasevi za visoku stolicu zajedno s Nomi Mini ogradicom, lako se pričvršćuju na Nomi visoku stolicu, bez upotrebe alata. Nomi visoka stolica u kombinaciji sa Nomi Mini i sigurnosnim pojasevima testirana je i odobrena po najnovijim EN sigurnosnim standardima. Ako bi se dijete i uspjelo izvući iz Nomi Mini ogradice, sigurnosni pojasevi će ga zadržati unutar nje. Nikada ne ostavljajte dijete u Nomi visokoj stolici bez nadzora odraslih.

Evomove Pladanj je dostupan u crnoj, bijeloj, smeđoj, sivoj i tamno narančastoj boji i kupuje se kao dodatak uz Nomi visoku stolicu.

Svoju Nomi visoku dječju stolicu možete nadopuniti sa udobnim Oeko-tex® jastučićem. (ID 1876 -272 DTI) Odaberite reverzibilne i perive jastučiće različitih boja na svakoj strani.

Nomi Play igračka postavlja se na Nomi Baby. Sadrži jednu plišanu igračku, dok se ostale mogu proizvoljno dodati. Lako se može pomaknuti prema naprijed ili prema nazad tako da je pristup bebi neometan.

Mišljenja naših korisnika

MENU